Téma: Streptokok v krku a různé bacily, zahlenění, teptoty, puchýřky, ekzém atopický 5XC110/19,5

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-12-16 00:07:31, odpověď na #19388 ukázat v kontextu reset

(2) RK aplikovat do krku rozprašovačem 3-12xD dle potřeby. Toho datumu si nevšímejte, nic jim není. Při zánětech na krk pod čelist obklad MO 5-10 ml na dámskou vložku na noc OKH 1 lžička s jídly 3xD JK 1/2-1 ml do půl dcl vody 3xD po jídlech LPK + TK + Glucamedic 1+1+3 lžičky do 3 dcl vody + vitC 100 ½ lžičky a popíjet po douškách každou chvíli podle chuti, potom udělat další mimo jídla; při kašli přidat PK 1 lžička Sanogel 1 lžíci rozmixovat ve 2 dcl vody a vypít dle chuti (zbytek si vypijte vy sama) + B komplex malý 1 tbl. Ekzém mazat RM-BS tence, pokud svědí tak napřed tamponovat RK Na plíseň RK nebo RK-ZK (s propolisem), lze i chytrou houbu naučit dýchat sif4 několikrát denně 10-15 min. formou hry pohyb – tanec, chůze, skotačení… na spaní kulich stáhnout pod bradu Mýt i prát v našem mýdle DK

Více viz obecné zpracování: Imunitní nedostatečnost,  Zápal plic

buba77 2014-12-10 08:56:17 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
moje dcera je od začátku října do konce března každý rok nemocná, letos v dubnu ještě měla zápal plic z chlamídií. Jsem vcelku zoufalá, protože mladší syn sice odolává déle, ale nakonec taky podlehne a pak si to už jen předávají.
Je to stále dokola. puchýřky v krku, teploty, velké zahlenění, výtěry v krku z různými bacily, herpes viry(celý rok v krvy-poslední měsíce se trochu snížily), letos v létě konečně dobré jaterní testy. Loni před vánocemi jsme byly trhat mandle.Atopický exem, loupající nožičky, plíseň na nehtu u palečku ruky.

Odmítá od mala syrovou zeleninu a ovoce.

Letos v létě jsem nasadila ostropestřec, zinek, vitamín C a B. Vypustila jsem multyvitamíny a konečně začala jíst alespoň ovoce a okurky.

Momentálně opět na antibiotykách se strepkokokem pyogenes v krku.

Dcera 5let, výška 110 cm, váha 19,5kg. PS: Tchýně donesla Vaše dubové kapky-bohužel určené ke spotřebě do 11.2013. Našla jsem si tyto stránky a zaujalomě to. Dnes si zajdu pro dubové kapky na náměstí v Olomouci a hned je prubnem.

Zatím moc děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele