Téma: Nenávist na pracovišti 36X160/45

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-01-01 01:15:35, odpověď na #19444 ukázat v kontextu reset

Zřejmě vám chybí kyslík a nejste nabíjecí. To lze odhadnout až osobně. Někdo na vás samozřejmě napojen být může, ale záleží skutečně jen na množství bioenergie, kterou si sama vyprodukujete viz moje video na youtube Já bych vám doporučil nejdřív cvičit tajči, aikiko a krav maga, kdyby jejich nenávist vzrostla do mechanické podoby. Nemají z vás respekt, a protože jsou zřejmě pudově více disponováni, dělají si z vás poslední slepici předurčenou v hejnu pro predátora - vše tomu odpovídá - někdy se mrkněte na dvorek vlastníka špatně krmených slepic. Sám jsem měl podobný problém 7 let řešený v meditacích, než jsem objevil asertivitu a předvedl ukázkový výstup, potom už byla na pracovišti pohoda, ale už mě to přestalo tam bavit. Na noc NK 1 ml do deci vody + B komplex forte 1 tbl. Na spaní tmavý kulich stáhnout pod bradu Sif6 10-20 min. 3xD, při stresovém vypětí okamžitě, naučit se Ještěrčí dech 2. typu, meditace se zrcadlem Navečer co nejvíce pohybu 60-120 min., Když budete mít dostatek energie, budete se lépe dostávat do pohledu „nad problém“ a budete schopna postupné změny myšlení, nelpění a nadhledu. (i bez useknutí hlavy  ) Popřípadě osobně.



Více viz obecné zpracování: Ztráta chuti do života


Evakk 2014-12-28 21:15:58 ukázat v kontextu reset

Vendula 36 let, 160 cm a 45 kg , zaměstnání administrativa - sedavé zaměstnání u PC.

Dobrý večer, ráda bych Vás poprosila o radu, jelikož už si opravdu nevím rady. Před rokem a půl jsem o radu požádala exorcistu, ale problém se vrátil. Čtu různé rady a knížky, kde se píše, abych změnila myšlení, ale to bych si asi musela useknout hlavu, nějak to nedokažu změnit.
Exorcista mi řekl, že jsem prokletá.
Abych příliš nezdržovala, přejdu k problému. Stále se setkávám s kolegy ( jedná se o problém v zaměstnání ), pro které se po krátkem čase stávám trnem v oku. Projevuje se to protěžováním kolegyně, která může cokoli, na mě nadřízená neustále něco vidí, aniž bych chybovala nebo byla nepříjemná na zákazníky. Kolegyně neustále chybuje, nic se neděje, ale na mé práci stále něco hledá. Je vůči mě arogantní a mám problém, kdykoliv si chci vzít dovolenou, i třeba jen 1 den.Je to dost stresující, chodit do práce(která mě baví) s tím, co zase bude za problém. Jsem pečlivá a dělám svojí práci pořádně, velký problém nastal, když jsem našla chybu své nadřízené. Od té doby mě nenávidí ještě více a protěžuje mou kolegyni tak okatě, že mám někdy 100 chutí dát okamžitou výpověď.Kolegyně se sebere a v pracovní době má dovoleno zařizovat si své soukromě věci, někdy se jedná i o 3 hodiny. S ostatními kolegy vycházím výborně. Mám zakázáno vzít si v celku 2 týdny dovolené, bohužel jen já. Tuším v čem to je, já nejsem řiťolez. Mám problém v tom, že se neumím ozvat. Ještě bych měla napsta, že jsem svobodná a momentálně bez přítele, tudíž slabší článek.Omlouvám se za tak dlouhý dotaz, ale jen abyste pochopil napříkladu můj problém. A takto to mám v každém zaměstnání, po pár měsících se vždy najde kolegyně, která mě nesnáší , aniž by měla důvod. Dá se něco změnit nebo jsem opravdu prokletá a musím se s tím smířit? Sestra říká, že jsem dobrák a k tomu dobře vypadající a to je prý vražedná kombinace pro závistivé kolegyně.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele