Téma: Potrat spontánní, GK na srovnání hormonálního systému a trávení 22X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-01-03 02:03:21, odpověď na #19475 ukázat v kontextu reset

Pokračujte v GK dlouhodobě asi 1 až 40 let. S jídly si berte asi 1/2 lžíce OKH + 1/2 MO+ 2xD Přidejte si Zadbalon na záda asi 1/2 min 2-6xD. Podsazujte pánev. Cvičte novpolony 3xD 10-15 + ZLZ Dýchejte mimo jiné i Sif6 2xD 15-25 minut 2xD si sedněte nějakému pořádnému sedícímu mužskýmu do klína a přitiskněte si solar na solar, aby vás mohl hladit, abyste si dobila bioenergii a jemu také (zvyšuje se oběma asi o 50%) i když toto není o sexu, ale kdyby jste odpařila moc feromonů, tak už víte co s tím... v takovém případě MO+ 1 ml aplikovat do pochvy a vzhůru dolů, jsou-li příznivé okolnosti... jinak MO+ aplikujte na noc obden, před erotickou činností vždy zateplete bederku a nohy, narovnat se, vyprsit, dOdeslatýchat Víc bych vám asi řekl osobně.

Více viz obecné zpracování: Hormonální nerovnováha a poruchy u ženPotrat

Amy 2015-01-02 16:20:11 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
je mi 22 let, před časem jsem spontánně potratila, těhotenství bylo neplánované, nyní je vše v pořádku ale doktor dle posledního ultrazvuku říkal, že jsem se pořádně nevyčistila, také mi sdělil, že se to většinou následnou menstruací srovná.
Začala jsem užívat Malinovou Směs pro srovnání hormonálního systému a trávení, které mě taky občas zlobí. Směs mi pomohla, dostala jsem menses a zdá se, že jsem se i vyčistila, ale na další vyšetření stále čekám.
Chci se zeptat zda mám v této směsi pokračovat, nebo jestli by bylo lepší zkusit jinou bylinnou směs.

Děkuji za odpověď
Amy.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele