Téma: Bolest kyčlí a kolen 23X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-03-29 23:51:11, odpověď na #20056 ukázat v kontextu reset

(0) Asi tam máte vazivové mikroprasklinky, protože jste je namáhala studené Gelmodel Premium 3xD 1 lžíce mimo jídla AK + CK 3+3 ml do 2 dcl vody 4xD mimo jídla + GY OKH + Eve 1/2 + 1/2 lžíce s jídly 2-3xD Dýchat sif 6 2-4xD 5-25 minut Zadbalon 4xD minutu. Bolavé lokality mazat K1 + MO směrem k srdci a zateplit. případně více osobně

Více viz obecné zpracování: Bolesti kloubů

JancaA 2015-03-29 20:30:19 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

jsem studentka, 23 let, poslední 3 měsíce intenzivně cvičím jógu, poslední cca měsíc a půl se detoxikuji - úprava stravy (bez cukru, bílé mouky a masa..), čaj lapacho a křemelina. Poslední měsíc mě bolí klouby (i jejich okolí). Oba kolenní i oba kyčelní, občas i svaly v okolí. Bolest není nepřetržitá, ale objevuje se v klidu i při pohybu. Od té doby, co klouby bolí necvičím. Zdá se mi zvláštní, že začaly bolet všechny klouby najednou a nezlepšuje se to, ačkoliv nemám zátěž.. Napadlo mě - může to souviset s detoxikací? Je možné, že bolest trvá tak dlouho?
Jsem objednána na ortopedii, ale čekací doba je poměrně dlouhá a já bych ráda problém prozkoumala z více úhlů pohledu.Nemyslím si, že u ortopeda s detoxikací pochodím.

Děkuji mnohokrát, smát se budu vydatně a poznamenám si i č. účtu.

Mějte se hezky,
Jana

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele