Téma: Pleť pergamenová velmi jemná, vrásky, padající vlasy, kruhy pod očima 33X169/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-04-11 00:42:14, odpověď na #20114 ukázat v kontextu reset

(2) Je zapotřebí posílit játra a vyčistit tělo, doplnit bílkoviny, dýchat. OKH + MO+ ½+1 lžíce s jídly 3xD JK + VK 1+1 lžička do deci vody 3xD po jídle SK + CK + AK 1+1+1 lžička do 3 dcl vody 3xD mimo jídla + Q10SEE + Gelmodel Visage 1 lžíce + GY na noc Sanogel 1 lžíce mixovat do 2 dcl vody + 2 ml NK + B komplex forte 1 tbl. + Panthenol 1 tbl. + kys. listová 1 tbl. do vlasů vtírat střídavě VVM a VK, lze omývat odvarem z kopřiv nebo chmele pleť mazat MOM-A tence šíji masírovat MO+, zateplit, narovnat Novpoklony 5-15 + ZLZ večerní pohyb se zadýcháním, Sif6 4-6xD 5-20 minut na spaní černý kulich stáhnout po bradu

Více viz obecné zpracování: Padání vlasů, lupovitostSuchá pokožkaJaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost) 

smoulinka 2015-04-10 16:02:25 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
ráda bych Vás požádala o radu ohledně mých problémů.
Již delší dobu mne trápí pergamenová pleť v obličeji, mám pleť velmi jemnou a v poslední době doslova pergamenovou plnou jemných vráseček, které nelze žádným krémem ani olejem vyhladit (používám kokosový olej, jojobový, zkoušela jsem levné i drahé krémy, nízkomolekul. kys. hyaluronovou...) ale nic nepomáhá. Dělají se mi i kruhy pod očima. Dále mám velký problém s padáním vlasů , mám vlasy již tak prořídlé, že jsou již vidět kouty.Cca 3 den po umytí mám vlasy jako bych je popila oleje, zmaštěné a ošklivé na koncích suché. Nikdy jsem toto nemívala. Netuším, zda by to mohlo souviset, ale po porodu jsem byla neustále jakoby nachlazená a měla velké bolesti kloubů (hlavně kolena), nemohla jsem ani vyjít schody. Z krve mi zjistili přítomnost protilátek na boreliózu (zřejmě jsem se kdysi nakazila a nevím o tom), ale již to není akutní. Na klouby mi hodně pomáhá tinktura štětky soukenické a sauna, ale někdy také nezabere.
Omlouvám se , že jsem toho napsala hodně, ale domnívala jsem se, že bych Vám mohla diagnózu ulehčit pokud by problémy spolu nějak souviseli nebo jestli má každý problém jinou příčinu, netuším.
Jsem žena 33 let, výška 169 cm, váha 55 kg, zaměstnání: sedavé, PC někdy stresující.

Mnohokrát děkuji za radu a za Váš čas

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele