Téma: Lymfatické cesty, zákal sklivce, cukání v těle, zvětšené varle, útvar pod kolenem 24Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-06-19 02:36:36, odpověď na #20366 ukázat v kontextu reset

(0, 2) TK + SK 2+2 lžičky + 1/2 lžičky vit C100 do 2-3 dcl vody 3-4xD mimo jídla + Q10SEE + GY na noc Sanogel 1-2 lžíce mixovat do 2 dcl vody + NK 2-3 ml + B komplex forte útvar mazat směrem k srdci VXK, při bolesti zkusit K1 a na noc přidat MO+ Sif6 5-10 min co 1-2 hodiny bez pohybu na spaní černý kulich stáhnout pod bradu



Více viz obecné zpracování: Lymfedém, rozsáhlý otok , Oční problémy


Netušilec 2015-06-18 00:50:09 ukázat v kontextu reset

Dobrý den přeji,

Předem Vám chci říci, že spím už docela dlouho naproti střešnímu oknu a světlo mi tak prosvítá do duše při spaní, zkoušel jsem klapky na oči, ale Váš kulich je daleko lepším řešením!

Budu se snažit vše shrnout jak jen můžu, vzhledem k tomu, že stále žiji a už jsem napsal několikrát velmi dlouhé eseje o mých problémech, měl bych se zlepšovat.

Co si tak pamatuji vše začalo zákalem sklivce, znenadání se mi vytvořili vláknité struktury v obou očích, jsou celkem smutným obrazem každodenního života.
Dále se začali objevovat záškuby svalů, v klenbách nohou je mám víceméně vždy při stresu. Jinak mi cuká po celém těle.
Cítíl jsem bohužel i velmi hnusné vjemy v nohách, velmi stručně řečeno jsem cítil pohyb v lymfatických cestách, výstižněji to popsat nedokáži, bylo to jen v nohách a nyní po dvou letech to již vymizelo, je to jen taková indície, k tomu, zda-li mám pravdu o tom, že problém bude spíše v neuro spektru, než přímo v těle.
Mám problém s varletem je zvětšené a trvalo to docela dlouho, než se dostalo do tohoto stavu, tím vylučuji rakovinu, díky bohu.
Mám zatvrdlý útvar pět čísel pod kolenem, a s varletem je to pocitově velmi spojené. Tento útvar je velmi bolestivý a má své dobré a špatné období. Mám málo pohybu. Sedím u PC. Dříve velmi stresovaný, nyní spíše otupělý, než vyspělý. Relativně mladý 24let. Dříve sportovec, nyní bolestivec. Mám problém s návštěvou lékařů, vždy se mi zdá, že nemohou správně posoudit, protože vůbec nenaslouchají. Velmi nerad chodím někam, kde se necítím dobře, natož abych tam měl cokoliv řešit. Rád bych si nějak pomohl sám, dříve jsem asi prodělal psychozu, kupoval jsem si protiparazitální prášky, kvůli tomu, že jsem cítil pohyb v nohou. Netřeba asi více se rozepisovat, mám teď problém vůbec toto odeslat, myslím, že kdybych si to po sobě přečetl, neodeslal bych, proto promiňte za pravopis a za špatnou strukturu textu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele