Téma: Otok lýtek a kotníků 29X165/50

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-07-24 00:43:04, odpověď na #20504 ukázat v kontextu reset

(2) příčin může být více (překyselení, přidušení, ucpání lymfy, špatný běh, bederka, paraziti) – nejlepší je osobní poradna nohy mazat směrem k srdci VXK 3xD, na noc přidat MO+ VK 1 lžička do 1 dcl vody 3xD před jídlem LVK78 + GK 1+1 lžička do 2-3 dcl vody 3-4xD mimo jídla + Q10P + Gelmodel Visage 1 lžíce OO-KH + AO 1/2+1 lžíce 2xD s jídly JK 1 lžička do decky vody po jídlech 2-3xD na noc Sanogel 1 lžíce mixovat do 2 dcl vody 1 ml NK + B komplex forte + Panthenol 1 tbl Sif6 5-20 min + Zadbalon minutu + Novpoklony 8-15 + ZLZ každé 2-3 hodiny, navečer procházky, pohybové aktivity



Více viz obecné zpracování: Otoky nohouPřekyselení organismu


Radka29 2015-07-23 11:50:07 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

kolega mi doporučil Vaše stránky, že od Vás kupuje roztoky a že máte poradnu. Je mi 29let, vážím cca 49/50kg měřím 165cm. Trápívá mě zadržování vody v nohách - hlavně lýtka a kotníky, převážně týden před menstruací. Už jsem se s tím nějak naučila žít, že to je asi hormonálním výkyvem nebo nevím. Ale je to i dost vidět, ráno mám nohy naprosto v pohodě kotníky hubené a během dne lýtka tak min. o 2cm širší a i to cítím, že jsou ty nohy tuhé a kůže napnutá. Taky mám na lýtkách ze zadní strany strie - jak se kůže natahuje a zas smršťuje. Někdy mi to ale dělá když mám třeba stres v práci a nohy dolů. Snažím se hlídat si pitný režim, solím málo a vyhýbám se i potravinám s vysokým obsahem sodíku a soli (nejím téměř uzeniny, tavené sýry ani nic podobného) Piju každý den obří čaje z listů Olše a to mi docela pomáhá. Užívám vitaminy - zinek-vápník-hořčík a řasu kelp s jodem. Kdybyste ale měl zkušenost co by to mohlo způsobovat, či čím si pomoct, budu ráda. Ty nohy mívám taky často studené a opocené asi jak se špatně prokrvuje a taky otíkají když je mi zima. Takže si docela hlídám i to jestli se víc oblíct nebo ne.

A ještě mám jednu věc které jsem si všimla asi před týdnem. Mám normálně celý leta krásný dlouhý hustý řasy na očích. Poslední měsíc jsou ale o dost kratší, všimly si toho i mé kamarádky. Zničené je nemám asi mít čím, protože naopak poslední měsíc dva se téměř nemaluju (kor v tom teple) a všimla jsem si toho právě když jsem si je chtěla nalíčit, že jsou poměrně kratší než bývaly. A i vlasy mám strašně rychle zplihlé.

Pokud byste mi mohl doporučit něco s čím máte zkušenost z Vašich produktů či něčím jiným,, budu ráda. Zítra jdu teda i na krev kvůli šťítné žláze, protože mě napadlo jestli to není i od toho.

Promiňte, že to je tak dlouhé, ale chtěla jsem to co nejvíc popsat.


S pozdravem
Radka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele