Téma: Bakterie enterokok v trubici, výtok 26Y179/77

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-10-28 02:48:25, odpověď na #20932 ukázat v kontextu reset

(2) LVK + TK + LPK 1+1+1 lžička do 2-3 dcl vody + GY 2 tob. 4xD mimo jídla OKH ½ lžíce s jídly 2-3xD JK 1 lžička do deci vody 3xD po jídle na noc Sanogel 1 lžíce mixovat do 2 dcl vody + NK 1-2 ml + B komplex forte k mytí používat naše antibakteriální mýdlo DK a tím po každé stolici omýt i zadel, potom do konečníku aplikovat MO+ 1/2 ml (násadec + inj.2 ml)

Více viz obecné zpracování: Chlamýdie,Infekce celková

 

Jakubp 2015-10-26 09:51:59 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
chtěl bych vás poprosit o radu. Asi před 1,5 rokem jsem se léčil chlamydie trachomatis.Doktor mi nasadil antibiotika a dle všeho jsem byl "vyléčen" alespoň dle stěrů a krevního odběru.
Asi po půl roce mi začali obdobné příznaky (výtok z urety přes den čirý a přes noc nazelenalý). Šel jsem na opět na výtěr z uretry a byla mi zjištěna v uretě bakterie enterococcus faecalis která se vyskytuje v tlustém střevě.Dostal jsem antibiotika a problém ustoupil.
Bohužel teď po roce opět stejné problémy takže zase obvyklé kolečko výtěry, odběr krve a opět enterococcus faecalis s tím rozdílem, že tentokrát antibiotika nezabrala a problém přetrvává.K doktorovi jsem objednaný opět na začátek listopadu kde očekávám opět antb.
Každopádně bych chtěl zkusit i alternativní (podpůrnou léčbu)jak se toho zbavit.Co jsem četl na internetu někdy je problém se toho zbavit jen antibiotiky.Jinak při močení mě nic nepálí, nebolí pouze to "není prostě ono".Pouze mě trápí výtok z uretry.
je mi 26, výška 179cm váha 77kg zaměstnání sedavé. Partnerku jsem měl po celou dobu všech problémů stálou a ta byla na vše negativní. Jelikož jsem s nikým techtle a ani mechtle neměl vůbec netuším co může být zdrojem mých problémů .Předem děkuji za jakoukoliv radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele