Téma: Časté močení, i v noci, nespavost, únava 38Y190/66

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-11-15 18:13:31, odpověď na #21026 ukázat v kontextu reset

Váš problém zřejmě spočívá v nedostatečném úložném prostoru pro vodu v tuku vlivem stresových hormonů katecholaminů vylučovaných nadledvinkami v důsledku překyselení z přidušení a odkrvujícím všechny orgány od pánevního dna po srdce, takže výtěžnost živin z natráveniny je chabá. Začít je nutno dýcháním, aby nedocházelo k překyselení z přidušení, které váš organizmus musí řešit přes ty katecholaminy, aby to přežil, ale ty vás nenechají vyspat.

Sif6 15-20 min. 2-4xD, jinak ještěrčí dech.
LVK + CK 1+1 lžička do 2-3 dcl vody 3-4xD mimo jídla
OKH ½ lžíce s jídly 3xD
JK 1 lžička do deci vody 3xD po jídle
na noc Sanogel 1-2 lžíce mixovat do 2 dcl vody + NK 1-2 ml + B komplex forte
Zadbalon ½ min. 4xD
Novpoklony 5-20 3xD,
na spaní černý kulich stáhnout po bradu

Více viz obecné zpracování: Překyselení organismu,Zánět obecně a konkrétně zánět močového měchýře

deryld 2015-11-12 09:57:42 ukázat v kontextu reset

Muž, 38 let, sedavé zaměstnání, ale kompenzované cvičením a fyzickou prací s domem a zahradou, váha pouze 66 kg (nedaří se nabrat už 15 let ani deko, ale to je už jiný problém), výška skoro 190 cm.
Poslední roky mě trápí velmi časté močení. Doba čurání není moc dlouhá, tak např. kolem 7 sekund). Chráním se před prochladnutím nošením podvlíkaček či v autě topnou podložkou. Časté močení by mi ani tak moc nevadi, piji vodu hodně, mám často žízeň, ale v noci se mi chce 2 až 3x na záchod (používám bažanta, abych se tomu vyhl), ale i tak se vzbudím a pak už málokdy usnu do dalšího čurání a tak trpím nykturií. Chodil jsem před pár lety k urologovi, ale nic podstatného nezjistili. Přitom se vyvarovávám pití před spaním. Nepiji již od 20 hod, či i dříve a chodím spát do 22 hodiny. Časté odběhávání a nedospání jsou již pro mě velice únavné. Uvažuji si pořídit od Vás verbovkovou směs a dále např. prostalex, který obsahuje 4 účinné látky. Poradíte prosím případně ještě něco? Děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele