Téma: Menstruace, absence 27X169/59

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-11-25 13:58:00, odpověď na #21080 ukázat v kontextu reset

Škoda, že jste nevážila cestu do mých rukou, protože mi připadáte jako holka vhodná do ruky. Kdyby jste ale přijet hodlala, vezměte vhodné ruce s sebou. GK + GH 2 lžičky + 1 lžíce do 2-3 dcl vody a pít 3xD. Naučte se dýchat (Sif6 4xD 5-20 minut nebo ještěrčí dech), protože vlivem přidušení máte permanentně studené nohy a studenou návratovou krev kol spodku. Také bych ukázal Novpoklony + ZLZ , protože máte asi nepodsazenou pánev a nekorektní inervaci od míchy. Zatím Zadbalon 6xD minutu. Je ještě jedno z mého pohledu neveřejné téma, co jest s vámi a vaším přítelem probrati.



Více viz obecné zpracování: Hormonální nerovnováha a poruchy u žen


yvetta9 2015-11-25 13:31:13 ukázat v kontextu reset

Dobry den, pane Novy,

rada bych Vas touto cestou poprosila o radu a pomoc. Jsou to temer tri, kdy jsem vysadila hormonalni antikoncepci a prestala menstruovat. Po roce konejseni ze strany me doktorky, at jsem vice trpeliva, mi prave ta trpelivost dosla. I pres injekce, zmenu lekare a novy zpusob lecby v podobe Estrofemu a Duphastonu (at ziji hormony), mi sice menses ze zacatku vyvolavaly, ale postupnym vysazovanim se zjistilo, ze stale nefunguji, jak mam a jsem opet na zacatku. Byla mi diagnostikovana nizka deloha (pry jsem jak holka na zacatku puberty) s nizkou hladinou hormonu.

Uz se nechci 'ladovat' hormony a zkusit dat vse do poradku prirodni cestou. Precetla jsem mnoho diskuzi, byla v kontaktu s par zenami s podobnym prubehem a krome kontryheloveho caje, jerabu ptaciho a malinove smesi jste mi byl jako radce nad radce doporucen prave Vy.

Jsem mlada (jeste porad se tak citim 27leta divka, pracujici v administrative, co ma rada sport, vzhledla se ve zdravem zivotnim stylu (kde jsou ty casy, co jsem jedla McDonald a cukry byly vsude o vysce 169 cm, 58-60 kg.

Moc bych Vam chtela podekovat za Vas cas straveny nad mym trapenim a poprat Vam pekny den)))

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele