Téma: Kašel vlhký opakující se, rýma tekoucí 1X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-02-02 11:06:53 ukázat v kontextu reset

Maminka užívat:

PK 1 polévková lžíce (10 ml) + TK 2 čajové lžičky (5 ml) do 2-3 dcl (hrnek) vody, pít mimo jídla (30 min před, nebo 2h po jídle) 3x denně. + Dcera si může této směsi cucnout dle chuti.



Dcera: RK rozprašovat do krku (rozprašovač na 100 ml lahvičku) 3-6x denně.

Na spaní černý kulich až po bradu a dýchat skrz něj. Textil prohřeje dutiny a nutí nás více dýchat i v noci, černá barva brání vstupu světla z ulic pro produkci hormonu regenerace melatoninu.

Čelo, obličej (směrem k uchu) mimo oči, hruď (od středu do podpaží mazat, záda masírovat (od kostřče k hlavě) MO (v ehopu zvolit MO+) 1xD až 2x týdně.

Eukalypt: vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).

Máme i Elektrosolnou jeskyni Salin.



Více viz obecné zpracování: Kašel s vykašláváním, Rýma

VendaVenda 2016-02-01 08:24:44 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
dcera (téměř plně kojena) má po druhé během tří týdnů kašel (vlhký, vykašlávající), tentokrát i s tekoucí rýmou. Do této doby zdráva (krom dvakrát zvýšené teploty asi skrze růst zubů).
V prodejně v Olomouci nám byla na první kašel (měla jsem i já) doporučena diviznová směs, prý se dostane i přes mateřské mléko, takže jsem jej užívala já - kašle jsme se asi do čtyř dnů zbavily. Teď má kašel jen dcera. Dotaz je tedy, zda mám směs užívat opět já a zda je vstřebání bylin přes mateřské mléko dostačující nebo zda ji mohu dát pár kapek do vody nebo čaje.
Případně prosím o informaci, co dál...
Děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele