Téma: Nevolnosti, bolesti žaludku, stažení krku, uší, kinetóza...39X180/100kg?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-03-02 10:53:37 ukázat v kontextu reset

Váš problém je ukázkovou blokádou kolem 4-5 obratle, a tím přiskřinutí odstupujících nervů.

V těhotenství Vás pochopitelně tížilo bříško, po porodu jste se ukázkově narovnala. Ale nyní opět nosíte dítě, takže Vás to opět nutí se výrazně hrbit.



Dítě je třeba nosit na boku, nikoliv před sebou.

A především je třeba soustavně si hlídat narovnání se:

Vyprsit se, vypnout hruď jako vážená osoba. Hlava je rovně posazená na krku, pěstovat si druhou bradu, nikoliv krk a hlavu jako Spejbl a Hurvínek.



Na Vaše potíže bych užíval:

GK + BK 3 + 3 ml (lze kapátkem) + GH 1 polévková lžíce do 1,5-2,5 dcl (hrnek) vody, pít mimo jídla (30 min před, nebo 2h po jídle). Namíchat a užívat 3-4x denně.

Páteř masírovat od zadku k hlavě, především však šíji (u šíje vhodné v nahrbené pozici rukama opřít o stůl) MO (v éšopu zvolit MO+) alespoň 10 minut.

Zadbalon celá záda 3-6x denně 1 min.

Dýchat Sif6 5 min a dle možností zvyšovat až na 20 min. 6-3xD. A jinak pokud možno Ještěrčí dech denně.



Více viz obecné zpracování: Detoxikace

Mlha 2016-03-01 14:02:16 ukázat v kontextu reset

Přeji Vám dobrý den, pane Nový, jsem žena, 39 let, 180 cm, během 4 let přibrání 30 kg. Potíže mám cca 8 let, zpočátku 1-3 dny jednou za 3-4 měsíce, od r.2011 po mimoděložním těh. postupně 6-10 dní jednou měsíčně (nepravidelně, ne vždy v jeden termín), od roku 2013 od otěhotnění potíže DENNĚ. Pocit na zvracení, mořská nemoc, stav jako by opilosti, mozková "mlha", v těhotenství se přidaly tupé bolesti žaludku, čela, uší, krku (stahování), kinetóza, po celou dobu těhotenství. Po porodu vše ZMIZELO na 7 týdnů, bylo mi báječně. Po 7 týdnech každodenní potíže opět mořské nemoci, tlak čelo, uši, krk, břicho, pocit staženosti, únava. Dříve spánek v noci 8-9 hodin plus přes den 1,5-3 hodiny. Po probuzení hodně špatně. Denní potřeba spánku nyní vymizela. Od r.2011 psychiatrie, vyzkoušení asi 12 druhů antidepresiv, nikdy žádná nepomohla, vůbec. Byla jsem i v léčebně 5 týdnů na vysoké dávce AD, bez žádného výsledku. Nejhorší jsou rána, ale i přes den, kinetóza celodenní, střídá se někdy s migren.bolestmi hlava,uši,žaludek (hormon.změny,změny počasí), zhoršení u počítače, čtení, chůze, pohybu.Všechna! vyšetření naprosto v pořádku, až na krční páteř, 3 vyhřezlé ploténky směrem k míše, z nichž 1 utlačuje durální vak a dotýká se míchy. Kvůli "špatně"nemám vůbec chuť chodit ven, "hlava" ale ven mezi lidi hodně chce, o psychice to není. MOC děkuji. Petra (dříve ved.person.odd.,nyní invalid.důch.), tep si změřit neumím, diastolic.tlak mám vyšší 85-95.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele