Téma: Bolest zad, pupeční kýla 55X?/125

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-03-29 19:07:59 ukázat v kontextu reset

JK je dobrá volba, nicméně dávkování třeba 4ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.
LPPK (Medvědicová směs) je určena na záněty močových cest. Užívá se mimo jídla a je bezpodmínečně nutné jí užívat s jedlou sodou 4x denně.
Vhodnější nežli Medvědice by byla Bezinková směs BK + AK 4 + 3 ml do 2,5-3 dcl vody, pít mimo jídla (30 min před, nebo 2h po jídle) 3-4x denně.

Lokalitu kýly lze mazat MO (v éšopu zvolit MO+) 1x denně ve směru hodinových ručiček pro rychlejší hojení, ale operaci se patrně nevyhneme.

Píchání a patrně i plnost v břiše budou skřípnuté nervy od bortící se páteře. Nervy vedou do svaloviny dutých orgánů, které neudrží tlak natráveniny.
Na pocit plného břicha by bylo možné pro podporu trávení 12K 2 lžičky do 1,5-2 dcl vody a pít před jídly.

Více až osobně (Osobní poradna).



Více viz obecné zpracování: Bolesti v zádechKýla břišní, tříselná, či brániční 


Ava11 2016-03-28 16:26:13 ukázat v kontextu reset

Dobrý den.
Prosím o radu, je mi 55 a půl, vážím 125 kg, sedavé zaměstnání ( i domácí práce pouze v sedě). Bolesti v zádech při přecházení a postávání. Při chůzi lepší, ale moc nenachodím. Mám pupeční kýlu - bojím se cvičit ze strachu z uskřípnutí. Asi od úterka nová bolest v zádech nad pasem v oblasti ledvin, hlavně při pohybu - bolí jako modřina. Od čtvrtečního večera slabé špinění (už přes rok jsem bez menstruace). Pátek bylo volno - zůstala jsem v posteli. V noci a v klidu bez bolesti. Nic neužívám - našla jsem doma LPPK a JK tak je střídám. Mám pocit plného břicha, občas cítím slabé pálení ,,dole", někdy píchnutí na levé straně pod žebry. Záda cítím - při pohybu zabolí vlevo. Prosím, můžete mi poradit ? Moc děkuji. Ivana

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele