Téma: Lupénka mezi nohama, plísně na rukách i nohách, únava, chuť na sladké, bolest pat, záněty horních cest dýchacích, úzkosti, vyšší tlak 41X171/85 41X171/85

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-04-12 20:42:29 ukázat v kontextu reset

Jste komplikovaný případ. Chronicky přidušená a tím přeplněná odpadními látkami. A při necitlivé detoxikaci bych očekával ještě zhoršení stavu.

RK ideálně s rozprašovačem (jde na 50 i 100 ml lahvičku) 1-3 stříknutí do krku, 3-8x denně.
Na plísně lze vyzískat (patrně na předpis) od lékaře antimykotika. Nedá-li lékař antimykotika, tak lze mazat postižená místa kokosovým olejem. (http://www.novysro.cz/kokosovy-olej-1-litr-pv584.html).

Nejíst bílou mouku, cukr, sladkosti, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření (s výjimkou kurkumy), potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené.
Jasné NE pro sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), tyčinky… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (například se Stévie).

OO-KH (v éšopu zvolte variantu OO-KT) 2 čajové lžičky 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.
Dýchat Sif6 5 min a dle možností po čase zvyšovat až na 20 min. 10-3xD. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně, tedy vytrvat v jeho zavádění do života. Dýchání by mělo významně vylepšit spánkové potřeby i přejídání.
Dýcháte podle mě nemálo povrchně, takže únava po sportu je pochopitelná.

Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2-2,5 dcl vody + NK 1,5-2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.
Paty mazat (masírovat) též MO (konkrétně MO+) 5 minut na noc. Přebytek setřít, jinak žlutí.

Více než vhodné by bylo přijet do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět nosohltanuBolest paty,  Lupénka


CML 2016-04-08 13:08:11 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový,

za posledních 5 let se mi asi po 5 měsících vrací záněty nosohltanu a horních cest dýchacích - dostávám ATB, trpím lupenkou v oblastech od konečníku dopředu / nebo odpředku dozadku/, mám plísně na nehtech nohou i rukou. Po celou dobu mé práce 2O let jsem celkově unavená a vyčerpaná se stálou potřebou hodně spát, neustálou chutí k jídlu a hlavně na sladké. Před 2 lety mě začaly bolet paty - jsou bez nálezu výrustků. Bolest je palčivá, bodavá, řezavá při došlápnutí. Pokud cvičím /dříve aerobic, pozdějim plavání, jóga, chůze/, jsem po cvičení více unavená než před ním. Odlehčující pocit se nedostavuje. Jsem úzkostlivá. Beru Euthyrox 75 na štítnou žlázu, Tezeo na vyšší tlak / 140/ 110 průměrně/. Rok jsem brala mírná antidepresiva na úzkosti. Po nich šla váha rychle nahoru. Moc Vás prosím o radu, co změnit či začít používat. Děkuji za novpoklony a ještěrčí dech, učím se je. Děkuji za odpověď.

41 let, 171 cm, 85 kg, učím děti

CML

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele