Téma: Imunita oslabená od narození - spousta nemocí 18X189/65

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-04-13 23:05:47 ukázat v kontextu reset

RK s rozprašovačem (jde na 50 i 100 ml lahvičku) 1-3 stříknutí do krku, častokrát během dne. Budete třeba dlouhodobě. Jakmile bude divný pocit v krku, tak podle citu 3-12x denně.

TK + LPK 2 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2 dcl vody + Práškový vitamin C ½ čajové lžičky + Q10-Se-E 1 tableta, pít mimo jídla (30 min před jídlem, nebo 2h po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 4x denně, dlouhodoběji dle potřeby.



Dýchat Sif6 5 min a dle možností po čase zvyšovat až na 5-20 min. 3xD. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Zadbalon 3-6x denně ½ min na celá záda. Podezření mám na hrbení se v krční páteři. Takže vyprsit se jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.

Na spaní černý kulich až po bradu a dýchat skrz něj. Textil prohřeje dutiny a nutí nás více dýchat i v noci, černá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

BEN7 náramek jako náhrdelník (cca 60 kuliček), nebo aspoň jako náramek na ruku (až 30 kuliček).



Více už bude třeba osobně přijit do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: AngínaImunitní nedostatečnost


BRM 2016-04-08 15:48:20 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,

mám vážné problémy s imunitou už od narození, dříve sem mívala min. 10x za rok angínu, po 10. roce se to zklidnilo až do té doby, než sem dostala zápal plic. Měsíc na to jsem dostala škaredou mononukleózu, se kterou sem byla měsíc v nemocnici. Od té doby chytím každou věc, která okolo projde. Tento rok už jsem měla pásový opar, zánět močového měchýře a zrovna teď mě obtěžuje zlatý stafylokok a vrátil se mi znovu pásový opar. Také bych ráda zmínila to, jak velmi rychle sem vyrostla.

Prosím vás o radu, už sem z nemocí zoufalá a brání mi v dodělání střední školy.

Věk 18, váha 65 kg, výška 189 cm, studentka

Předem děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele