Téma: Bolesti těla, krční páteře, hlavy, hučení v uších, únava, zvýšená teplota 30X162/56

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-04-13 23:10:42 ukázat v kontextu reset

GK + BK 2,5 + 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2 dcl vody + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky + Q10P 1 tableta, pít mimo jídla (30 min před jídlem, nebo 2h po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Detoxikace:
OO-KH ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.
Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + NK 2 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta + Kyselina listová 1 tableta.

Dýchat Sif6 5 min a dle možností po čase zvyšovat až na 20 min. 6-3xD. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Zadbalon 3-6x denně ½ min. Postupně najíždět na Novpoklony 5-10 + Předklon v bok 4-6x + ZLZ 2-3xD.
Zcela jistě hrbení se v krční páteři. Takže vyprsit se jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.
Na spaní černý kulich až po bradu a dýchat skrz něj. Textil prohřeje dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Černá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Dlouhodobě zvýšená teplota by byla vhodná k posouzení do Osobní poradny, ale to dle Vašich možností.



Více viz obecné zpracování: Imunitní nedostatečnostBlokády páteře


kouleloule 2016-04-09 20:21:29 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím Vás o radu. Je mi 30 let, jsem maminka dvou malých dětí, měřím 162 cm, vážím 56 kg a poslední 1,5 roku pracuji jako poradce výživy. Soukromý život šel téměř stranou, záliby také, pohybu málo, práce po večerech i doma. Cca půl roku mě trápí pocity únavy, bolesti těla jako při chřipce, bez chuti k životu, ucpaný nos. V prosinci jsem přestala kouřit v naději, že mi bude lépe a není. Navíc se od Vánoc přidaly velké bolesti hlavy, pískání a hučení v uších, bolesti krční páteře v místě kde se krk spojuje s hlavou pod lebkou, mám pocit horšího vidění a teploty ráno kolem 37 a večer kolem 37,5. Krevní testy v pořádku (i chlamydie, borelie, encefalitida, CRP..), pouze vyšší ASLO (470). RTG krční páteře v pořádku, jsem objednaná na sono ŠŽ. Vzala jsem si volno na neurčito s tím, že se dám do kupy ale lékaři mi zatím řekli, že jsem asi prodělala nějakou streptokokovou infekci a mám si nechat nabrat krev za 6 týdnů pro kontrolu. Chodím cca měsíc na rehabilitaci a cvičím doma - nevidím žádné změny. Cvičila jsem pravidelně několik let jógu ale na jaře jsem měla úraz kolene, takže jsem cvičila málo a navíc jak jsem byla unavená, tak jsem měla pocit, že mi to vůbec nedělá dobře. Musím říct, že jsem psych. z práce hodně vyčerpaná! Budu ráda za Váši radu a nápad, moc děkuji. Klára

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele