Téma: Menstruace, bolesti zad, úzkosti 22X164/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-04-13 23:11:39 ukázat v kontextu reset

BK + VK 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2 dcl vody + Q10P 1 tableta, pít mimo jídla (30 min před jídlem, nebo 2h po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Doporučuji každodenní sportování a zadýchávání se, jinak dýchat Sif6 5 min a dle možností po čase zvyšovat až na 20 min. 5-3xD. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Stresem si v těle udržujete zvýšenou tvorbu stresových hormonů z nadledvin. Odkrvuje se Vám tím trávení, nedochází k potřebné metabolizaci odpadních látek v játrech. Vlivem stresu zapomínáte dýchat.

Zadbalon 3-6x denně ½-1 min.
Na spaní černý kulich až po bradu a dýchat skrz něj. Textil prohřeje dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Černá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.
Na noc Sanogel 1-1,5 polévkové lžíce mixovat do 1-1,5 dcl vody + NK 1,5-2 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.



Více viz obecné zpracování: Bolestivé menzesDeprese, trudnomyslnost patologická


Tama 2016-04-10 22:39:39 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, mám problémy se zády od 17let, trápila mě ospalost, úzkostné stavy - pláč, katastrofické představy. Tzv. holka kost a kůže. V té době jsem měla i problémy s menstruací – nepravidelný a různě silný cyklus. Řešeno antikoncepcí. Ve 20 letech jsem ji vysadila, menstruace úplně vymizela. Cyklus teď mám jakžtakž pravidelný, týden sem–týden tam(ale spolehnout se nemůžu) + vrátilo se mi akné. Problémy se zády mám stále - hl. krční páteř, teď i bedra. Několikrát denně prokřupávám krk. Mám studené končetiny, pocit zimy, únavy, zatuhlé svaly. Teď mě trápí i slabost v hlase, ztuhlé svaly pod bradou. Úzkostné stavy se mi vrátily. Snažím se na sobě pracovat – jak fyzicky, tak psychicky. Děkuji za odpověď. žena 22let, 164cm, 55kg, studentka, hodně pohybu

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele