Téma: Blokové postavení krční páteře, nevolnosti 19X165/62

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-04-19 22:20:06 ukázat v kontextu reset

Vaše podezření vlivu krční páteře i na zažívání je velice pravděpodobné. Kromě rehabilitací by bylo vhodné dlouhodobě cvičit krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.
Též doporučuji podívat se i na oblast 10-11 hrudního obratle.
Doporučuji Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.
Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.
Šíji (krční páteř) lze navíc masírovat v nahrbené pozici od lopatek ke hlavě MO (v éšopu zvolit MO+) 5-10 minut. Potom setřít a zateplit!
Na nechutenství 12K 3-4 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody a vypít 5-15 min před jídly.



Více viz obecné zpracování: Motání hlavyTlak krve vysoký


Karca 2016-04-15 13:54:19 ukázat v kontextu reset

Dobrý den.Slečna,19 let výška 165,váha 62 kg.V listopadu 2015 jsem byla hospitalizována,pro nevolnost vysoký tlak a strašně motání hlavy,zjistili mi blokové postavení krční páteře, počínanjící chondrosa disku C4-6 a podražděný žaludek z metotrexátu,léčim se na artritidu 2 roky,prášek metotrexát zaměněn na injekční podání.Snáším ho zatím dobře..Doktorka předepsala rehabilitace ty mi okamžitě pomohly, ale teď k věci chci se zeptat mám často nevolnost někdy i nutkání na zvracení,ale nezvracím,jen ta nevolnost mě postihuje pravidelně po ránu a k večeru ale samo od sebe to přejde. Předevčírem jsem vypila půl litru čisté vody,po -15 min mi bylo strašně špatně, na zvracení,pocení a zimnice ale pak to samo odeznělo. Dnes po obědě to samé nevolnost a nutkání na zvracení,samo odeznělo.Občas tlaky v hlavě,bolesti za krkem a svalstva. Je možné, že krční páteř je takový prevít a vše je od krční páteře? Předem Děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele