Téma: Otok kolene po rekonstrukci vazu 38X178/58

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-05-10 22:45:38 ukázat v kontextu reset

Ruční lymfodrenáž bude výborná volba. Našimi přípravky mazat nejen koleno, ale i celé stehno VXK + MO+ (K1 stačí na kloub).
Noha vyžaduje mírný pohyb. Kdyby byla noha má, přikládal bych ke stehnu a nad kolenem reproduktory a pouštěl hudbu. Chvění se bude přenášet na vaziva.

AK + CK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + Gelmodel 1 polévková lžíce do 1,5-2,5 dcl vody + Golden Yacca 2 tobolky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
Vápník+ (v éšopu volte Vápník s vit. D3) 1 tableta vždy po jídle, tedy 3x denně.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Neera detox/Golden yuccu, raději Golden yuccu.



Více viz obecné zpracování: Lymfedém, rozsáhlý otok


monikat 2016-05-05 03:10:21 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, v únoru jsem si na lyžích utrhla přední kříž.vaz. Nyní jsem po operaci 14dní. I po 4punkcích mám stále dost oteklé nadkolenní. Fyzioter. řekla, že tam mám zánět a nabídla ruční lymfomasáže. Nohu přes otok pořádně neohnu a nedopnu. Mám oslabený stehenní sval. Po operaci jsem měla dost velký otok a stále mám nohu dost citlivou a občas se budím v noci a mám pocit mravenčení až na patě. Od úrazu užívám AK+CK, gelmodel a mažu VXK, K1 a MO - i po operaci.

Četla jsem příspěvky o lymfodémech, můžete mi prosím doporučit, co teď a co potom - jestli přejít na MK, JK, CK, a Golden yuccu atd. a co případně přidat, vynechat nebo dát později?
Děkuji srdečně za odpověď.

Monika Trojáková

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele