Téma: Trombóza žilní hluboká DK 40X?/95

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-05-16 18:58:32 ukázat v kontextu reset

CK + MK 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta + Golden Yacca 2 tobolky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
Vhodné by též bylo Ginkgo Biloba 3x půl tablety mimo jídla.
Ráno 4 tablety Moringy.
Detoxikace:
OO-KH + AO ½ + ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Nejíst bílou mouku, cukr, sladkosti, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření (s výjimkou kurkumy), potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené.
Jasné NE pro sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), tyčinky… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (například se Stévie).
Z tuků NE palmový olej, margaríny (ztužené rostlinné tuky). Pokud možno jen rostlinné oleje.
Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.



Více viz obecné zpracování: Trombóza, krevní sraženina


Bomi 2016-05-13 17:50:31 ukázat v kontextu reset

Dobrý den. Jsem žena, 40let, 180cm, 95kg, tep 86, zaměstnání sedavé/pohyblivé, odpovědné, někdy stresující. Léčím se cca 4 měsíce s hlubokou žilní trombozou celé dolní končetiny (vznikla po úrazu).Sportuji jak noha (úraz) dovolí. Užívám Detralex a Warfarin. Prosím o jakoukoli radu, co mohu pro léčbu a vyléčení udělat (včetně výživového doporučení). Přeji si být zdravá a aktivní jako dřív. Nejsem zvyklá brát léky a z warfarinu mám respekt, prý se s mnohými přípravky nesnese, ale věřím, že přírodní léčba bude efektivní. Děkuji moc a již se v duchu i na tváři usmívám

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele