Téma: Krev v moči 61Y184/80

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-06-04 15:12:06 ukázat v kontextu reset

Osobně se domnívám, že se jedná o polyp na sliznici měchýře, který by asi cytologie odhalila.

LVK + UK 3+4 ml (dávkovat lze kapátkem) do 2-2,5 dcl vody + Golden Yacca 2 tobolky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 4x denně. Užívat bude nutné trvale.
Vždy, když se krev objeví, přidejte si na týden:
LPPK 1 polévková lžíce (10 ml) + 2 tablety (lžičky) jedlé sody do 2-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 5x-3x denně.

Doporučuji pro podpoření lymfatického toku aplikovat Měsíčkový olej MO+ pomocí gumového násadce na injekční stříkačce2ml do konečníku ½ ml vždy po stolici a omytí lokality.

Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.



Více viz obecné zpracování: Krev v moči


Jose 2016-05-31 03:26:58 ukázat v kontextu reset

Jiz podruhe po 10ti mesicich se mi objevila krev v moci vcetne krevni srazeniny. Po prve se to upravilo behem dvou dnu a bez bolesti ale ted me to drzi treti den a citim ze neni vse v poradku, trochu pobolivaji varlata a citim strevni potize. Musim podotknout ze jsem prave prodelal 2x chripku hned po sobe behem posledniho mesice.
Prosel jsem testy na krev, moc, ultrazvuk, CT scan, cystoscopy, biopsie a bylo nalezeno ze mam zdurelou lymfatickou uzlinu v tesne blizkosti mocoveho mechyre.Cystoscopie nenasla nic nenormalniho v celem mocovem traktu a biopsie nezjistila rakovinu a ze vzorek byl vlastne odebran z povrchu zdurele uzliny coz potvrdilo ze - je to uzlina.Byla mi doporucena doktorem nova biopsie takzvane hloubkova ale tu jsem odmitnul.
Vsechny tyto testy byly provedeny pred temi 10 mesici.
Je mi 61, merim 184 a vahu mam 80kg(nikdy jsem nemel nejakou vetsi vychylku ve vaze je stale stejna)
Jiz 3 a pul roku jezdim jako ridic, nejdriv jako taxi a ted uz pres rok vozim pasazery na letiste kde kazdy den pomerne dost chodim a snazim se o to abych nesedel.
Muj tep v klidu je 78/min.
Ted kdyz uz je ta krev podruhe tak nevim co dal mohu delat a chtel bych vas poprosit zda mi muzete nejak pomoci.

S pozdravem
Josef Kristof

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele