Téma: Panika, úzkosti, bušení 44X168/

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-06-13 15:55:56 ukázat v kontextu reset

Takto se projevuje přidušení v kombinaci s blokádou bortící se krční páteře. Nenarovnáte-li si ji, bude se to opakovat. Někteří esoterici stejný připisují ataku zachyceného ducha, entity. Já jsem ale pro první biochemicky obhajitelnou verzi.

BK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.

Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.



Více viz obecné zpracování: Stres nepřiměřený


Sázavanka 2016-06-06 14:14:03 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, jsem žena, 44 let, 168 cm vysoká, sedavé zaměstnání:

v sobotu ráno mě zničehonic přepadl silný pocit úzkosti, začala jsem se klepat a měla pocit, že nemůžu dýchat a že to nikdy nepřejde. Po půl hodině až hodině to odeznělo, v neděli při práci venku na zahradě mi bylo dobře. Dnes jsem jela ráno autobusem do práce. Najednou zase - úzko, bušení srdce, je divné, že hlavu mám úplně klidnou, měla jsem pocit, že jestli se nerozjede, budu muset vystoupit. Pomohlo mi pouze to, že jsem zavřela oči a představovala jsem si, že jsem jinde a přičichávala k pivoňkám... Celé dopoledne v práci jsem na sobě pozorovala přicházející a odcházející pocity úzkosti, pomáhalo mi o tom mluvit s kolegyní.....

Děkuji moc za odpověď....

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele