Téma: Hemeroid velice bolestivý s trhlinou 47X170/48

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-06-10 11:09:26 ukázat v kontextu reset

Kombinace dubovky, měsíčkový olej a konopná mast je z přírodních přípravků nemalý pomocník. Především Dubovky vícekrát denně a po stolici.

Aplikujte do konečníku 1 ml MO+ po umytí zadku mýdlem dědka kořenáře po stolici, při které nesmíte sedět, jen ve vysokém podřepu. Po aplikaci MO+ si namažte prst RM a promazávejte prstem hemeroid a po jeho promazání ho pomalu stlačujte, až ho vyprázdníte a podržet doporučuji asi minutu. Toto lze s mastí zopakovat i několikrát za den.

Kdyby hemeroid prasknul, nastalo by poměrně silné krvácení, protože to je křečová žíla.

Alternativně se lokalita tohoto zřejmě již akutního zánětu chladit asi na 5 minut zmrzlou mrkví při použití MO+. Bolest ustoupí až na několik hodin. Potom lze použít mrkev opět (ne tu stejnou). Tvar mrkve nutno vylepšit na asi 8-10 cm roubík škrabkou, špičku zaoblit.



Více viz obecné zpracování: Hemeroidy


věrra 2016-06-08 05:30:21 ukázat v kontextu reset

Dobrý den....žena 47 let...48kg....170cm.....před třemi lety odstranění žlučníku bez kamenu.zánět chronický,letitý....po operacibolesti v podžebří pravé,pocity na zvracení,hubnutí.....po vašich preparátech postupné zlepšení.....asi rok mě trápila zácpa....ted po cca 2 měsíce pití čerstvé štávy z kopřiv stolice bez problému...pravidelná bez námahy......před týdnem při silné migréně jeden prujem....od té doby mě konečník pálil....po pár dnech vytvořená na konečníku bulka velikosti třešně.....lehce pobolívala....poslední 3 dny k nevydržení.....bolest konečníku a pravá třísel....trochu podbřišek.....hemeroid tvrdý....zduřelý.....s trhlinou.....včera u lékaře....dostala detralex-prý bolestivá forma hemeroidu.....dva dny už nespím....zvýšená teplota.....bolestí mi stojí chlupy na těle.....stříkám si na to dubovky....mažu konopnou mastí....měsíčkovým olejem.....nechce prasknout....co s tím?jak se zbavit bolesti?....kdy se hodlá vstřebat?....nikdy bych nevěřila že takhle muže bolet hemeroid......prosím o radu....děkuji Věra

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele