Téma: Boule, bolest, píchání a tlak na posledním žebru 18Y185/78

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-06-10 11:09:45 ukázat v kontextu reset

S největší pravděpodobností se jedná o prasklinu úponu břišního svalu. Vynechejte všechny cviky, kde dochází k námaze této lokality. Je to srovnatelné s například vymknutím kloubu na prstu ruky, oteče to stejně natvrdo…

Mazat lokalitu 2-4xD K1 asi 3-5 minut, setřít a mazat dalších 5-8 minut MO+.

K užívání AK + CK 4+4 ml do 2-2,5 dcl vody 4xD mimo jídla + 1 lžíce Gelmodel Premium.

Ráno si jděte natrhat čerstvý list kopřivy a pampelišky a vylisujte si z nich 2 lžíce čerstvé šťávy, kterou si rozřeďte asi 1-2 dcl teplé vody a vypít 15-30 minut před snídaní co nejdřív po přípravě. Jinak vás to bude otravovat několik měsíců.

Více už jedině přijít do Osobní poradny, podívat se na to termokamerou.



Více viz obecné zpracování: Vazivová degenerace


Ebíba 2016-06-08 19:13:40 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
asi před třemi týdny mě začala z ničeho nic bolet oblast posledních volných žeber na pravé straně. Před týdnem se mi udělala tvrdá boule (tvrdá skoro jako kost) na posledním žebru, při doteku cítím někdy píchání jindy tupý tlak. Boule se nijak viditelně nezvětšuje. Většinu času cítím tlak, při předklonu v sedě cítím píchnutí, při rychlejších pohybech nebo hlubokém dýchání cítím bolest. Chvílemi mám pocit, jakoby mi to poslední žebro tlačilo na ta ostatní. Byl jsem na RTG, doktor si neví rady, řekl jen, že by to mohla být oteklá chrupavka. Dle ultrazvuku vše v normálu.
Věk 18, pohlaví muž, váha 78 kg, výška 185 cm, klidový tep 68/min. Jsem student, chodím do posilovny 3-5x týdně, kde si ale dávám pozor na správnou techniku cviků (od začátku potíží do posilovny nechodím). Žádný úraz jsem v poslední době neměl.
Děkuji za Vaši pomoc.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele