Téma: Spazmy, Bechtěrev, mononukleóza, otrávenost sebou 30Y185/75

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-06-13 16:06:15 ukázat v kontextu reset

Přesto ještěreva nezatracujte, ale přidejte si co hodinu podle možností Sifon 6 z počátku 5 minut a později podle citu. Ale problém se mi zdá od jater.
Začít zkoušet a používat je, pokud to opravdu bude snesitelné Zadbalon 3-6x denně ½ minuty.

SK + BK  3 + 4 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2 dcl vody + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně. Užívat měsíc.

OO-KH + AO ½ + ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
12K + JK 1,5 + 4 ml (dávkovat lze kapátkem) 1 čajová lžička do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle + Dologran (v éšopu typ J s jódem) 1 čajová lžička. Užívat dlouhodobě.

K1 mazat podlém páteře obratle a bolestivé klouby 2-3 minuty 1-2x denně.
Následně hned MO+ masírovat 5-10 minut svaly i mezi obratli (páteř směrem ke lbi, ostatní směrem k srdci).

Nejíst bílou mouku, cukr, sladkosti, margaríny, ani palmový olej (raději rostlinné oleje), uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření (s výjimkou kurkumy), potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené.
Jasné NE pro sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), tyčinky… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (například se Stévie).
Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Na vyrážky tamponovat REK neředěné a mazat tence MOM (v éšopu zvolit MOM-Ag).



Více viz obecné zpracování: Bechtěrevova choroba , Otoky nohou




AndreasMilius 2016-06-09 18:52:37 ukázat v kontextu reset

Milý dědečku kořenáři,
prosím o radu. Snažím se tělesně zprovoznit od loňského listopadu, kdy mne skolily spasmy v trapézech a krku. Následovaly spasmy zad ve střední části hrudi, ale i v ramenou a nyní i v hýždích a končetinách při procházkách. Nemožno ani cvičit, někdy bolí zádo i když jen dýchám jak ještěrev. K tomu vyrážky (podobné akné) na zádech a spáncích, průjmy, při dietě omezeně. Našli mi mononukleózu a bechtěreva stupeň II. Kvůli nepojízdnosti těla jsem sláb, znaven a zimomřivý. I malá námaha způsobuje pocit otoku kolem kloubu či páteře a následuje svalový spasmus, při sezení bolí kostrč. Problémům předcházelo pracovní vyčerpání (lakovna, bicí). Jsem muž, 30 let, 185cm, 75kg, tep 53. V úctě a přátelství, Ondřej.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele