Téma: Šumění, píchání v uchu, pocit vzduchu ?X163/75

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-06-14 06:06:13 ukázat v kontextu reset

Asi bude přijít nejlepší volbou. Mě se to s tím virem nezdá.
RK ideálně s rozprašovačem (jde na 50 i 100 ml lahvičku) 1-3 stříknutí do krku, 2-4x denně. Při akutních potížích 5-10x denně.
Ve většině případů jsou primární příčinou blokace krční páteře.
Svaly jsou ztuhlé a svým stažením dlouhodobě blokují nervy odstupující od míchy. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.
Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.
Zadbalon 3-6x denně ½ minuty.
Na spaní černý kulich až po bradu – viz moje video.
BK + CK  3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Golden Yacca 2 tobolky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
OO-KH (v éšopu zvolte variantu OO-KL) ½ lžíce 3x denně nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle + tableta Dolomit.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.
Více už jedině přijít do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: Pískání v uchu , Zánět obecně a konkrétně zánět dutin


jankajanka 2016-06-11 22:40:52 ukázat v kontextu reset

Vážený pane Nový,
moc Vás prosím o radu,
trápí mě šumění v levém uchu. Po pobytu na horách, jeden den bylo chladno, až mě bolely uši, ale nevnímala jsem žádný problém. Asi za 3-4 dny jsem dostala rýmu, bolelo mě v krku( ale mohlo to být způsobeno alergií) A o den později se mi jakoby začal posouvat sloupec něčeho v uchu, občas mě tam píchlo a vydávalo to zvuky při polykání a při smrkání se mi tam vždy posouval jakoby sloupec vzduchu. A pak mi tam začalo občas šumět. Lékařka mi sdělila, že je to virový zánět, na což není léčba. Po 8 dnech problémy ustaly. Ale asi po dalších 4 dnech mi začalo šumět v uchu už stále - méně či více.
Práci mám stresující, občas sedavou, občas jsem v pohybu, namáhám krční páteř. 163 cm, 75 kg. Ráda přijedu i za Vámi na konzultaci. Děkuji mnohokrát za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele