Téma: Bolest břicha nepravidelně se opakující hodinu trvající 19X167/58

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-06-17 04:50:27 ukázat v kontextu reset

Pravděpodobně bude dlouhodobý problém v držení páteře, předpokládám Th10/11, čímž si svíráte odstupující nervy, které řídí žaludek, dvanáctník a střeva, což se asi zkombinovalo s ustáváním odkrvovacího vlivu katecholaminů, které asi v ten čas už mohly být metabolizovány bez další produkce spaním. Zadbalon 3-4x denně ½-1 minutu. Používat dlouhodobě až trvale.
Když potíže nastanou, tak 1-3 dny užívat 12K 1-2 čajové lžičky do 1-2 dcl vody a vypít 5-15 min před jídly, případně i mimo jídla.

GK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3x denně.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 1,5-2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta + Panthenol 2 tobolky.

V případě, že by výše uvedené nebylo dostačující, doporučuji přijít do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: Žlučníkové kameny, zanesené žlučové cesty


Martina Mayerová 2016-06-16 12:31:41 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem studentka, 19 let, průměrně sportuju na udržení a zlepšení kondice a udržení váhy (58 kg, výška 167 cm). Bolest je v horní části břicha, nemůžu přesně určit kde (někde uprostřed, ale není to určitý bod, je to větší plocha). Bolesti začaly asi ve 12 letech, kdy jsem se celý týden budila v noci kolem 2. hodiny s bolestmi břicha. Dětská doktorka mi odebrala krev a poslala mě domů s tím, že mi nic není. Až když jsem začala studovat veterinu, začalo mi docházet, že jen z odběru krve na moc přijít nemohla. Bolest trvá vždy přibližně hodinu. Nenašla jsem spojitost se stravou, ale mamka má problémy se žlučníkem. Bolesti se opakují hodně nepravidelně, přibližně 1 za 1-3 měsíce. Pokud se to stane ještě jednou, nejspíše se objednám na gastroenterologii, ale zajímal by mě Váš názor. Děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele