Téma: Nosní mandle zvětšená, svědivý konečník zarudlý, zápach z úst 4Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-01 21:24:43 ukázat v kontextu reset

RK ideálně s rozprašovačem (jde na 50 i 100 ml lahvičku) stříknut do krku, 3-6x denně.

Svědící kožní lokality tamponovat několikrát denně dle potřeby RK. Dupku asi také, i když nevím anatomicky přesně, co tím myslíte. Na www.dupka.cz jsem objevil, že dupka je specializované dětské prádlo. V tom případě, aby nesvědilo, doporučuji na praní Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře.
Na noc oblast konečníku tence mazat MOM (v éšopu zvolit MOM-Ag).
TK 1 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 2 čajové lžičky (5 ml) + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky do 1,5-2 dcl vody, pít podle chuti mimo jídlo během dne. Po vypití udělat další porci.

Jasné NE pro sladkosti, cukr, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).
Omezit stresory typu počítače, TV, tablety, mobil.

Více už jedině přijít do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět nosohltanu


pipina 2016-06-25 09:26:56 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, má 4 letá dcera má už delší dobu svědící červenou dupku, nyní už zčervenalo i okolo konečníku, který také občas svědí. Po ránu zápach z úst, prdíky smrdí hnilobně. Před dvěma dny diagnostikována zvětšená nosní mandle a navržena operace. Té se chci vyhnout a léčit vše přírodní cestou. Prosím Vás o radu jak na to a děkuji za Váš čas i odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele