Téma: E.coli v pochvě 40X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-01 21:39:30 ukázat v kontextu reset

TK + LPK 3 + 3 ml do 2 dcl vody + Práškový vitamin C 1/3 lžičky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 4-5x denně.
Do pochvy pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml aplikovat RK ředěné těsně před aplikací vodou 1:4 v četnosti 2-3x denně a na noc 1 ml MO+.
Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře na omývání po stolici a následně MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do konečníku 0,5 ml. Zde se asi nachází zdroj infekce.
Oblast kolem zlaté žíly mazat zatím MOM-Ag. Nyní máme ve schvalovacím procesu také propolisovou mast se stříbrem – asi bude k dispozici až v září.
Nepoužívat cukr a bílou mouku.
Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. Nebo se každý den nemálo pohybově zadýchat, a tím prokrvit.



Více viz obecné zpracování: Viróza


pekarka 2016-06-28 21:51:20 ukázat v kontextu reset

dobrý večer,mám problém již téměř rok s bakteriií Ecolli v pochvě,způsobuje pálení,zarudnutí a občasný hlenovitý výtok.Všechny léky spodem i horem co mi nandaly,prostě na mě nezabírají....zkoušela jsem i přírodní kosmetiku Atok,také nic....tak aspoň piji kontryhelový čas asi tři měsíce,zatím bez zlepšení....prosím o radu,mám čtyřicet let a jsem vedoucí prodejny.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele