Téma: Ztráta váhy, jak přibrat? ?Y190/75

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-06 06:54:59 ukázat v kontextu reset

Váš problém bude od mírného, však trvalého stresu, kterým se udržujete v maximální koncentraci, protože si patrně nemůžete dovolit v zaměstnání chybovat. Dnes už si dokonce tento stav nosíte doma a i při volnočasových aktivitách se snažíte být maximálně efektivní. Stresové hormony katecholaminy vám odkrvují trávení a proto jeho efektivita je chabá. Proto nemůžete trávit vysokoenergetické potraviny.
Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Na stres je vhodné tělo detoxikovat:
OO-KH ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK + 12K 1 + 2 čajové lžičky do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.
Ve stravě bude třeba denně zkonzumovat 1g proteinů na 1 kg tělesné váhy, jinak bude růst svalové hmoty pro tělo nelehký.
Nedostatky lze pomocí koktejlů (sám mám vyzkoušeno, proto máme skladem): http://www.novysro.cz/konopny-protein-bio-1-kg-pv774.html, ale i další na bázi bílků a syrovátky.
Pít jedno černé pivo denně, ideálně ředěné vlažnou vodou 1:1.
Zadbalon 3-6x denně 1 minutu.



Více viz obecné zpracování: Stres nepřiměřenýWorkoholismus, závislost na práci a výkonu


Miroslav 2016-07-02 16:13:36 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový, chtěl bych Vás poprosit o radu, co mám jíst abych přibral. Nemám sedavé zaměstnání, práce není fyzicky náročná, ale neustále jsem v pohybu, hodně chodím a pořád něco dělám (seřizovač, údržba). Pracuji na 3 směny ( 8 hodinové). Během směny mám 1 pauzu na jídlo, a dále můžu popíjet, co si umíchám do lahve. Snažím se vyhýbat nezdravé stravě (bílé pečivo, sladké, uzeniny) K svačině jsem si nosil celozrnné pečivo, tuňák, cottage sýr, jogurt, vločky. Celozrnné pečivo do mě nějak moc nejde uprostřed práce, a asi se mi moc dobře netráví, dostanu do sebe jednu housku a mám dost. Ráno po probuzení do člověka toho obecně moc nevejde a večer by se taky moc jíst nemělo..... Takže měřím 190cm a mám 75 kilo a pořád pomalu hubnu, a to jsem míval dřív I 90 kilo, ale to jsem tolik nechodil. Zkoušel jsem i posilovat a nabrat nějaké svaly ale hubnul jsem ještě rychleji. Dále jsem zkoušel i palatinozu a různé sportovní gainery ale nevím jestli je to zdravé. Dále jsem si chtěl koupit instantní ovesné kaše, ale to jste taky tuším psal že instantní ne, takže už opravdu nevím. Děkuji za radu. Mira

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele