Téma: Dubovky do krku při zánětu a horečce 10měsX?/8

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-13 06:07:55 ukázat v kontextu reset

RK jsou na uvedené dávkování do krku ideální, ale mám zkušenost, že se Vám nepodaří u tak malých úst trefit potřebné (nateklé částí krku. A též mám obavu, že pro malou bude intenzivní chuť odpudivá, takže stříkání z rozprašovače nejlépe z nějakého nosního spreje, který dávkuje ještě méně než náš s 0,1 ml 3-6x denně si rychle zapamatuje a bude odmítat spolupracovat.
MO 1 lžíce na tenkou vložku a plácnout na spaní na 6 hodin na přední stranu krku pod čelist. Po dalších alespoň 6-ti hodinách lze zopakovat.
Eukalypt: vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).
Čelo a obličej mimo oči mazat na noc MO směrem k uchu (přebytek setřít).
Páteř masírovat od poloviny zad k hlavě minimálně 10 minut MO.

Užitečné by též bylo využít kojení a VÁM podávat:
TK 1 polévková lžíce (10 ml) + GH 1 polévková lžíce (10 ml) + ½ čajové lžičky Práškový vitamin C. Vše do 2-4 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle) 4x denně.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět nosohltanuAnémie


Le110nka 2016-07-07 22:32:01 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer milý dědo kořenáři, chci se zeptat, zda můžu kápnout dubovky své 10 měs dceři? Již třetí den má horečky nad 38 st a dr vidí zarudlý krk jako příčinu, ale atb nenasadila, jelikož CRP test byl do 8mg. Chci jí ale nějak ulevit. Je částečně kojená, 8kg, málo železa, jinak vitální a usměvavá. Děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele