Téma: Průjem dlouhodobě se vracející, bolesti břicha 18Y164/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-13 06:08:41 ukázat v kontextu reset

JK + 12K 1+1 lžička do 1 dcl vody, ideálně před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta + Panthenol 1 tobolka.

Mimo jídla HK 2 lžičky do 1,5-2,5 dcl vody a pít 3x denně.

Dýchat Sifonem 6 2x denně 5-20 minut když jste zrovna v delším tělesném klidu.

Biopron 9 užívat 3x denně 2 tobolky, protože se vám asi ve slepáku hromadí patogenní mikroby.

Mám také podezření na přiskřinutí nervů v oblasti hrudní páteře (asi Th 10-12), čímž jsou chybně vedeny impulzy od nervů pro trávicí orgány, bude třeba soustavně rozvolňovat svaly podél páteře:
Zadbalon 3-6x denně 1-2 min, případně i (dle možností Novpoklony 5-20 + ZLZ 3x denně + Udiány 3x denně.



Více viz obecné zpracování: Blokády páteřePrůjem akutní


Baruš 2016-07-08 18:36:02 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
je mi 18 let váha 55kg, výška 164. Prosím o radu. V září jsem dostala průjem a měla jsem zelenou stolici. Byla jsem na výtěru několikrát a vždy byl výsledek negativní. Po týdnu mi průjem zmizel a po měsíci opět další průjem s bolestmi břicha. Od této doby se mi průjem s bolestmi břicha stále vrací a intevaly kdy mám klid se v poslední době zkracují. Všechna vyšetření jsou v pořádku. Od lékařky jsem dostala enterol, který beru v poslední době skoro pořád. Trošku to poleví, ale není to ono. Stále se snažím držet dietu, abych nerozbouřila střeva. Ale jak začnu přidávat další potraviny stav se zhorší. Zejména mléčné výrobky. Mám i testy z alergologie a tam jsou taktéž výsledky v pořádku. Také jsem si nechala dát akupukturu jelikož jsem si myslela, že je to částečně i psychického původu škola rozchod s přítelem. Prosím o radu jelikož je to velice nepříjemné ani si nemohu pořádně užít prázdniny jelikož pořád hledám místa v blízkosti záchodu. Děkuji Baruš

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele