Téma: Opar pásový v oblasti konečníku a genitálií, bolestivé vyprazdňování 19X173/70

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-20 13:35:36 ukázat v kontextu reset

Půstování 1 den 1x týdně ve Vašem případě není problém. Doporučil bych využít Vaší vůli a např. místo striktních půstů například vyřadit večeři, nebo konzumovat jen lehkou večeři.
Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře je určeno k omývání citlivé pleti. Tedy také k omývání konečníku.
MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2 ml do konečníku po omytí ½-1 ml vždy po stolici.
Kakat doporučuji z vysokého podřepu.

Ráno si vypijte od večera naložené 2 lžíce semene lnu ve 1-2 dcl studené vody + 1-2 lžíce MO+ jako k snídani nebo ½ hodiny před ní.
HK 3-4 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, 3x denně mimo jídla.

Na bederní oblast na promasírování Zadbalon 3-4x denně ½ minutu.

V případě bolesti lze udělat i sedací koupel z vlažné převařené vody asi 1,5 l a 4-5 lžic RK těsně před zasednutím na 15-20 minut.

Když je úplně bolestí nejhůře, lze si z mrkve udělat roubík asi 12 cm dlouhý a průměru 15-20 mm s oblou špičkou. Lehnete na bok a mrkev o teplotě kolem 1°C si pomáznete MO+ a zasunete asi 8 cm dovnitř na zhruba 5 minut. Zachlazením kapilár a krev vyprazdňovacím tlakem dochází k překvapivé úlevě. Někdy jsou mrkve potřeba dvě.

Nenosit podpatky a podsazovat pánev = nevystrkovat zadek.

Zadbalon 4x denně minutu, potom Novpoklony 10-15 a ZLZ 1-3.



Více viz obecné zpracování: Opar pásovýDetoxikace


Ebíba 2016-07-14 12:41:20 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, je mi 19 let, váha 70kg, výška 173cm, tep 72/min, jsem studentka (momentálně mám tedy volno), několikrát do týdně brigáda ve stoje u stroje, jsem velmi aktivní, minimálně jednou denně cvičím, běhám, jezdím na kole, dlouhé procházky a túry atp., stravuji se řekla bych zdravě (žádný cukr, pšenice, mléčné výrobky omezeně - 1x týdně tvaroh nebo sýr, žádná chemie). Asi před měsícem jsem kvůli problémům s dráždivým tračníkem, který mě trápí s přestávkami zhruba rok, začala půstovat - nejdříve 1 den, poté 3denní půst a problémy se trochu lepší. Nicméně, mám problém s velkou bolestivostí konečníku při vyprazdňování, která mě trápí od prodělání pásového oparu (na genitáliích a v oblasti konečníku) před čtyřmi měsíci. Kolikrát se i stane, že mám na toaletním papíru krev..velmi to bolí, pálí.. Moc prosím o pomoc..

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele