Téma: Rýmy opakované, alergie ? 8Y129/21

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-20 13:40:48 ukázat v kontextu reset

Proplachy nejsou problém. Lze Vincentku, nebo solný roztok.

RK ideálně s rozprašovačem (jde na 50 i 100 ml lahvičku) neředěné stříknut do krku, 3-8x denně.
PK 1 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 2 čajové lžičky do 1-1,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
Do jídel OO-KH 1 čajovou lžičku 2-3x denně.
Na dýchání Sifonem 4 asi 5-10 minut 4-6x denně. Patrně budete muset koupit Sifon 6 a jeden dospělý (Vy) jít příkladem a dýchat společně.
Eukalyptová silice vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).
Doporučuji (je-li to ekonomicky možné koupit a minimálně na noc dávat: Elektrosolnou jeskyni Salin (Salin+).

Páteř masírovat od kostrče k hlavě asi 5-10 minut MO+. Potom setřít a zateplit! MO+ na hadřík, nebo vložku ½-1 polévková lžíce. Na noc zepředu na krk zafixovat, aby se mohl celou noc vstřebávat.
Černý kulich až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatoninu pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin omezuje chrápání.
Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.



Více viz obecné zpracování: Rýma až rýma zastydláImunitní nedostatečnost


ajina 2016-07-16 09:20:05 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, syn - 8let (129cm/21kg) trpí opakovaně rýmou od cca 4 let, kdy nastoupil do školky. Nyní je to o něco lepší, ale připisuji to častému proplachování nosu Vincentkou. O letních prázdninách je vždy klid. Máme 2 měsíce doma andulku a objevilo se u syna i začervenání očí, tak nevím, zda to není příznak alergie. Rýma není, ale častěji ucpaný nos. Myslím si, že jeho problémy mohou pramenit i z jeho nechuti smrkat a také z toho, že rýmu pořádně vysmrkat nedokáže až s pomocí propláchnutí nosu Vincentkou.Nikdy mu netekly nudle z nosu, vždy to teklo do krku.Můžete mi prosím poradit. Syn si andulku oblíbil a naradi bychom jí dávali pryč.V létě hodně větrám, ale bojím se aby se v zimě rýma nezhoršila. Děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele