Téma: Nespavost 41Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-22 05:59:35 ukázat v kontextu reset

Zdá se, že je pod vlivem katecholaminů eliminujících intoxikaci metabolity z přidušení.
Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně. V noci při nespavosti lze sáhnout též po Sifonu a dýchat do unavení se, nicméně ještěrčí dech nahrazuje celkem dobře spánek z 80%.

Přebytkem zbytkového světla, hlukem… si omezuje manžel produkci regeneračního hormonu melatoninu.
Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatoninu pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin omezuje chrápání.
Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta + DMAE 1 tableta.

Pro podpoření detoxikace odpadních látek dlouhodobě JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Doporučujeme podle Vašich možností a stavu věnovat každý podvečer střídavé usilovnější pohybové činnosti 45-90 minut (tanec, klus, rychlá chůze, orbitrek, stepper, koloběžka, fitko, tukotřas, švihadlo, pohyb myší a zbytkem těla asi 6-10 km/h, kliky, plavání atd.).



Více viz obecné zpracování: Nespavost


Mufos 2016-07-21 21:26:48 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, moc prosim o pomoc. Manzel trpí uz par let nespavosti a to je mu 41 let, zamestnani fyzicky a psychicky rekla bych stredne stresujici, nevim jak to presne popsat..Usina po pulnoci a v noci se nekolikrat vzbudi. Mam uz velky strach o jeho zdravi. Vyzkousel i akupunkturu a dalsi, ale bez uspechu. Dekuji za radu

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele