Téma: Endometrióza, bolesti a špinění po Mátové směsi 35X164/54

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-08-02 22:01:46 ukázat v kontextu reset

Pakliže MK způsobuje příznaky menstruace v normálním cyklu a ne ve vašem novém čtvrtletním, naznačuje vám to, že nový tříměsiční cyklus je špatně a organizmus se snaží s pomocí mých bylin o fyziologickou nápravu. Lze očekávat, že moje standardní (*) doporučení bude ještě účinnější a budete menstruovat v normálních cyklech. Takže to nechávám na vás a gynekologovi.

(*) Pro ženské pohlavní ústrojí bych normálně doporučil GK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
Měsíčkový olej MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½-1 ml 1x denně na noc + dámská vložka.

Na zalehlé ucho můžete ještě:
Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatoninu pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mj. omezuje chrápání.
Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.
Šíji (krční páteř) by bylo vhodné masírovat v nahrbené pozici od lopatek ke hlavě MO+ 5-10 minut. Potom setřít a zateplit!
Zadbalon 3-6x denně ½ minuty.

Pro detox:
OKL ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.
Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 6-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.



Více viz obecné zpracování: Pískání v uchuEndometrióza 


TZ 2016-07-31 11:45:36 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, koupila jsem si u vás Mátovou směs, původně na dlouhodobě zalehlé levé ucho vč. pískání. Po pár dnech se mi ale objevily mimomenstruační bolesti a silnější špinění až krvácení, tak jsem směs raději vynechala. Mám zároveň endometriózu (operace cysty a srůstů před 2,5lety), od té doby užívám HA a menstruuji v 3měsíčních cyklech. Špinění mě provází často a způsobuje ho HA, ale bolestí mimo cyklus jsem se vyděsila. Může být mezi tím spojitost? Vzhledem k riziku trombozy z užívání HA si myslím, že naopak něco jako mátová směs by pro cirkulaci krevního oběhu bylo pro mě dobré. Mohl byste mi poradit, co by v mém případě bylo na oba problémy vhodné užívat i ve spojitosti s HA? Předem děkuji!

Věk 35, 164cm, 54kg, sedavé zaměstnání, stres, pc, alergie-senná rýma, plísně, také laktóza. Cvičím jógu, zdravě se stravuji (až na neschopnost vynechat sladké + např. pupalka mi vždy hodně pomáhala, také rakytník a mátový čaj.


V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele