Téma: Štítná žláza, HPV virus 51X160/86

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-08-09 08:40:13 ukázat v kontextu reset

Štítná žláza má asi problém od nekorektní inervace vpřed nesené krční páteře jako Spejbl. Vyprste se jako dáma...
Svaly jsou ztuhlé a svým stažením dlouhodobě blokují nervy odstupující od míchy. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.
Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE. Šíji (krční páteř) masírujte MO+ v nahrbené pozici krku od lopatek ke hlavě 5-10 minut. Potom setřít a zateplit!
MO+ na hadřík, nebo vložku 1 polévková lžíce. Na noc zepředu na krk zafixovat, aby se mohl celou noc vstřebávat. = Obden.

Děloha:
GK + TK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C 1/3 lžičky + Q10-Se-E 1 tobolka, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
Měsíčkový olej MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½-1 ml 1x denně na noc (+ případně dámská vložka).

Celkové posílení imunity, organizmu:
Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.
Novpoklony komplexně prokrví, rozhýbou a prokysličí organizmus s dalekosáhle pozitivním vlivem na vše. Předklon v bok rozvolňuje zatuhlou bederku a je základním vyrovnávacím cvikem při skoliózách. ZLZ je důležité cvičení pro prevenci bolestí a blokád bederní páteře.
Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření (s výjimkou kurkumy), potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, konzervanty.
Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).
Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.



Více viz obecné zpracování: Štítná žláza obecněAutoimunitní poruchy a choroby


novádoba 2016-08-08 14:31:35 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový. Před rokem mi bylo zjištěno autoimunitní onemocnění štítné žlázy. Dnes jsem se navíc dozvěděla, že mám i gynekologický nález - podezření na HPV virus (stěr z děložního hrdla). Ráda bych se zeptala, zda se jedná o poruchu imunity a co bych mohla udělat pro zlepšení stavu? Se štítnou žlázou jsem nějak srovnaná, ale HPV je další problém....

žena, 51 let, 160/86 (moc, já vím...)
sedavé zaměstnání, občas stresující

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele