Téma: Akné bez zjevné příčiny 22X168/56

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-08-12 08:41:23 ukázat v kontextu reset

Něco vám játra nedetoxikují dobře a tím asi jste přeplněna a tvoříte tak základnu pro výživu specifického kmene epidermálního stafylokoka, kterého ale hloub v pokožce imunita zvládá.
Zanícené (hnisavé tamponovat RK, nehnisavé postačí tamponovat REK 1-2x denně.
GK + REK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 2-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně. Užívat dlouhodobě a vždy i večer.
Bílé pečivo nebrat.
Detoxikace dlouhodobá:
OO-KH + Pupalkový olej ½ + ½ lžíce 2x denně nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK 1 lžička do 1-2 dcl vody 3x denně po jídle.
Dýchat Sifon 6 5 min a zvyšovat až na 20 min. 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně a neustále si to připomínat.
Kdyby to bylo ještě málo, přidejte si na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.



Více viz obecné zpracování: Jaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)


CaramelMilkyTea 2016-08-09 14:15:36 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, moc prosím o radu. Už tři roky mě trápí akné, jedná se většinou o nezanícené pupínky po celém obličeji, taková "krupička". Stejný problém i v horní oblasti zad a dekoltu. Začalo to asi rok po vysazení hormonální antikoncepce. Žiju zdravě, používám přírodní kosmetiku, netrápí mě překyselený organismus. Neužívám žádné prášky, výsledky krevních a biochemických testů jsou naprosto v pořádku, CRP negativní. Netrápí mě kvasinky ani nic podobného, nemám žádné alergie. Nekonzumuji maso ani mléčné výrobky (už spoustu let), sladkosti jen v podobě ovoce či medu. 22 let, 168 cm, 56 kg, studentka, necvičím ale mám ráda turistiku a hodně chodím na procházky do přírody. Předem děkuji za radu!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele