Téma: Nádor na slinivce, metastáze na játrech, B17 72Y?/69

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-08-17 06:06:18 ukázat v kontextu reset

Dr. Erben původně vycházel z Mexických zdrojů, kdy se podávalo amygdalinu pomálo injekčně jako jedna porce na den 3 g a v těžkých případech i 2 až 3 porce! Z Mexika se to dováželo, ale celníci to vracejí, takže vás to jen ožebračuje. V EU se to dá sehnat za nemalý peníz, ale tuto zkušenost už jsem dál nesledoval. Vycházím z toho, že v jednom jádru 0,5 g je asi 1-2 % amygdalinu (v čerstvém i víc), tedy průměrně zhruba 1 mg amygdalinu, z toho extrapolovaná porce na Mexiko odpovídá 300 jader za den, tedy dávka je proti Mexiku zhruba desetinová. Proč jádra doporučuji je zřejmé z toho, že kyanoglykosid přednostně žerou rakovinné buňky, protože ho zpracovávají jako hořký cukr a zbývá jim hydrolyzát s obsahem HCN, který poškozuje vnitřní buněčné pochody a rakovinnou buňku zabíjí, aniž by se HCN dostávalo do mimobuněčného prostoru a ohrožovalo člověka. To mi připadá logické a chemicky velmi vychytralé. Bohužel tlak proti zdravému rozumu je tak strašný, jak velká je zlatá řeka výrobců chemoterapie, proto jsou celkem úspěšně hledány všechny prostředky, jak tuto nadějnou cestu potlačit.

U jader meruněk je omezujícím faktorem klienty i další efekt jader, po kterém je člověku špatně, když to přežene. Kyanoglykosidy jsou totiž hnusně hořké a blivné, obsažená vláknina téměř nestravitelná, alkaloidy nepříjemné, oleje vysýchavé a polymerující (sušením nestravitelné a i tím se dá dobře řídit dávka i četnost.

Zajímavé informace bez ohledu na můj názor a text jsou na Amygdalin B17 na alternativnicesta.cz

3 jádra každou hodinu (ne dřív!, což je poměrně nepohodlné na užívání, tedy 30 - 40 jader v případě vašeho dědečka denně. Kúra v délce 3-4 týdny nebo podle citu.

Zkuste jádra zapíjet kombinací LPK + HK 1+1 ml do asi 1 dcl vody.
Vhodné by však bylo podpořit detoxikaci jater:
OKT + AO ½ + ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK + 12K 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody + Vit. C 1000 mg 1 tableta + Dologran (v éšopu typ J s jódem) 1 čajová lžička. Míchat a užívat 3x denně po jídle.
Dýchat Sifon 6 5 min a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut. 6-4x denně.



Více viz obecné zpracování: Rakovina slinivky, či rakovina obecně


verunkazd 2016-08-16 17:42:45 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový,
chtěla bych se zeptat, jak dávkovat meruňková jádra v případě onkologyckých pacientů - dědeček, 72let, 69kg (z původních cca 90kg), nádor na slinivce + mnohočetné metastáze na játrech. Teď má před sebou druhou paliativní chemoterapii. Se sestrou hledáme nějaké alternativnější a případně účinnější metody léčby a zjistily jsme, že MuDr. Karel Erben také doporučuje léčbu rakoniny pomocí vitamínu B17 - tedy mimo jiné konzumací meruňkových jader. On však uvádí, že aby se zabránilo možné otravě, měl by člověk jíst 12 jader denně a to vždy 3 po 3 hodinách. Což je velký rozdíl oproti tomu, co uvádíte Vy. Celkově se všude po internetu ty názory hrozně různí, někde se uvádí maximálně 10 jader denně, jinde zase klidně 50. Tak jsme z toho takové zmatené, nevíme, co s tím, abychom dědečkovi náhodou nepřitížily.
Moc děkuji za radu a celkově za Vaši práci. Vaše rady mě inspitují už několik let.
Veronika

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele