Téma: Neklid, stažené břicho, těžká hlava, únava 52X160/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-09-14 06:17:44 ukázat v kontextu reset

Vyprsit se! Narovnat záda.
Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností postupně zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
BK + CK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta, pít mimo jídlo (30 min před, nebo 2h po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
JK 1 čajová lžička do 1,5-2,5 dcl vody + KELP 1 tableta, pít po jídlech obvykle 3x denně.
OKL ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.
Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Golden Yacca rozpouští nerozpustné nánosy nečistot, čímž je možné je vyloučit. Z výše uvedeného vyplývá, že může být někomu z odpadních látek divně, potom na týden vysadit, nebo snížit na čas dávky. Zelené potraviny též podpoří čištění od odpadních látek.



Více viz obecné zpracování: Deprese, trudnomyslnost patologická


Ivulinka 2016-09-13 14:15:53 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, jsem žena 52 let, 160 cm, 55 kg, tep 80, sedavá práce účetní, někdy stres, denně 5-7 km procházka s pejskem, začátečník s jógou
před několika roky jsem užívala antidepresiva, dlouho jsem měla klid, až před dvěma měsíci se mi náhle rozbušilo srdce, celá jsem se klepala, pocit slabosti. od té doby jsem opět uzlík nervů. stále se sleduji, mám stažené břicho, někdy pocit jako těžké hlavy, únava,. dobře mi je po užití Neurolu. To mě vše přejde a funguji normálně. Piju zelený ječmen od Green Ways, užívám chlorellu asi 10 denně.
před časem jsem zakoupila GY na pomoc proti nehtové plísni na nohách. Po týdnu užívání dvou tobolek denně, jsem toho nechala, protože jsem se cítila ještě hůře než normálně.
Prosím, poraďte, ať zase žiju šťastně. Děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele