Téma: Močové cesty zúžené opakovanými záněty, cysta na ledvině, záněty, nález na varleti 79Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-09-20 06:05:43 ukázat v kontextu reset

LVK + BK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + 2 tablety jedlé sody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3x denně.

Detox:
OKT ½ lžíce s jídly nebo v jídlech, případně hned po jídle 2x denně (ideálně ráno a v poledne).
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.
Bederní pás nošen od kostrče výš pro zateplení úponů vzpřimovačů trupu na křížové kosti a ochranu parasympatických i motorických nervů od kostrče (vedoucích k varleti).
Doma mít vždy Dubové kapky RK a použít kdykoliv se objeví náznak bolesti v krku, angíny, rýmy. Rozprašovačem stříkat do krku 3-10x denně dle potřeby.
Doporučuji pro podpoření lymfatického toku aplikovat Měsíčkový olej MO+ pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do konečníku ½ ml vždy po stolici a omytí lokality. Na mytí Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře.

Vhodné by bylo též:
Páteř masírovat od kostrče k hlavě minimálně 10 minut MO+. Potom setřít a zateplit!



Více viz obecné zpracování: Cysta pasivní, klidová, myom)


Barbora Š 2016-09-18 12:51:52 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
můj 79ti letý tatínek od června vyfasoval u lékaře již čtvery atb, nejprve na chřipku, ty poslední na zánět ledvin. Měl vždy bolesti v boku a v zádech, horečky přes 39, blouznil, šílené pocení, nateklé uzliny a naposledy i jendno varle. Absolvoval několik vyšetření krve, moči, sono, na doporučení obvodního lékaře. Prostata prý v pořádku. Na můj "příkaz" nastoupil minulý týden do nemocnice v Krči, kde
-zjistili cystu v ledvině, která prý "tlačila" a způsobovala ty opakované záněty, kamínek v močovém měchýři se nepotvrdit, ale
-zůžení cest, které je opakovanými záněty prý způsobeno. Pak
-nález na varleti, který prů může být od zánětů, budou ho sledovat, kdyby nezmizel, musí varle pryč. Ihned po přijetí šel na sál a zavedli mu trubičku z ledviny do močového měchýře, aby moč mohla lépe odtékat a nehromadila se. Prý tam může zůstat max 6měsíců, pak se musí měnit, pokud je i nadále potřeba. Chtěla bych poradit, jak pomoci tělu, aby se cysta dokázala sama vstřebat a jak znovu "pohodlně zprůchodnit" močové cesty, aby trubička již pro příště nebyla třeba. A samozřejmě aby nebyla třeba další operace kvůli nálezu na varleti.
Moc děkuji a krásný den, Barbora

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele