Téma: Papilomy na hlasivkách v těhotenství 36X167/53

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-09-23 06:01:09 ukázat v kontextu reset

MO+ na hadřík, nebo vložku obden 1 polévková lžíce. Na noc zepředu na krk zafixovat např. šátkem, aby se mohl olej celou noc vstřebávat.

MO+ ½ polévkové lžíce mimo jídlo (1h před jídlem, nebo 2h po jídle), 3x denně. Převalovat v ústech asi 10 minut a postupně polykat.
Na zapití oleje:
TK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C 1/3 čajové lžičky + Panthenol + Selen + vitamíny C, E 1 tobolka, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
RK ideálně s rozprašovačem 4x denně 2 střiky.

Šíji (krční páteř) by bylo vhodné masírovat pomocí MO+ v nahrbené pozici od lopatek ke hlavě například v sedě s oporou o stůl 5-10 minut. Potom setřít a zateplit!
Svaly jsou ztuhlé a svým stažením dlouhodobě blokují nervy odstupující od míchy. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.
Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.



Více viz obecné zpracování: Těhotenství s potížemi


Manjifina 2016-09-22 14:45:44 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím poraďte, co na recidivujici papilomy na hlasivkach. Jednou byly odstraněny operativně, jednou laserem, jednou zmizely samy, ale vždy se po celkem krátkém čase vrátily. Momentálně jsem ve 12. týdnu těhotenství, takže možnosti léčby jsou asi dost omezené i co se bylinných preparátů týče. Budu vdečna za jakoukoliv radu. Žena, 36 let, 53 kg, 167 cm; výzkumný pracovník (střídavě práce u PC a v laboratoři). Vřele děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele