Téma: Příprava semínek na kovovém mlýnku
Celkem 2 příspěvků.
Břetislav Nový 2016-10-02 07:22:07 | ukázat v kontextu reset |
Semínka doporučuji mlet na tříštivém kávomlýnku těsně před konzumací, protože vám tak odpadá pracná rozborka a čištění zbytků mletiny v záhybech mlýnků kovových spirálových, které tam nesmíte nechat, protože zde dochází k silnému znehodnocování olejové složky a oxidů z mlecích ploch – a to i u nerezových mlýnků. Více viz obecné zpracování: Steatóza, ztukovatění jater, Borrelióza |
kakamil 2016-10-01 12:23:11 | ukázat v kontextu reset |
Já 32 let, 181 cm, 57 kg. Prodělaná chronická borelioza, nyní steatoza jater. Problém se zanášením střev, od toho nepříjemné příznaky i neurologické. Nejvíc mi svědčí hladovka, ale to zase škodí játrům. Nějak se mi nedaří vychytat stravu tak, aby to mělo dobrý vliv na obojí. A užívám ostropestřec a len, je dobré ho mlít na kovovém mlýnku? Jsem četl, že kov znehodnocuje látky v obou semínkách. Ostropstřec drtíte do vaší kašičky jak? |