Téma: Rakovina močového měchýře 67X168/64

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-10-11 06:22:24 ukázat v kontextu reset

LVK + LPK 2 + 4 ml (dávkovat lze kapátkem) do 2-2,5 dcl vody + Graviola 2 tobolky + Q10-Se-E 1 tableta+ Golden Yacca 2 tobolky, pít mimo jídlo (1 hodina před, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-5x denně.

Detox dlouhodobý:
JK + 12K 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody + Vit. C 1000 mg 1 tableta + Dologran (v éšopu typ J s jódem) 1 čajová lžička. Míchat a užívat 3x denně po jídle.

Dýchat Sifon 6 5 min i víc dle možností každou hodinu. A jinak Ještěrčí dech pokud možno zbývající čas.

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.
Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).
Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.
Vhodná je červená řepa v jakékoliv kulinářské formě. Napomáhá také brokolice a hlíva zpracovaná do 75°C.

Více do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: Rakovina močového měchýře, či rakovina obecně


Buk 2016-10-10 08:08:26 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový, chtěla bych Vás poprosit o radu.. Mojí mámě (67let, 64kg a 168cm) nekuřačka, našli v list. min roku několik drobných zhoubných novotvarů v moč. měchýři, v lednu jí je odoperovali a poté zkusila homeopatickou léčbu, půl roku to měla bez nálezu a teď na zač. října zase stejný nález (bez metastáz) má problém že si rychle na všechny léky zvyká a už na ně nereaguje (bohužel i na ty homeo). V dětství měla chron. záněty moč. měchýře.. Jinak před 3 roky uklouzla na náledí a zlomila si 2 obratle nad kostrčí, od té doby má stále bolesti (do stehen, boků), takže jí teď dávají slabá antidepresiva, aby otupily ty nervy co se jí tam skřípou, nevím jestli to s tím nemůže nějak souviset.. I přes to, že má často velké bolesti stále se snaží být v pohybu a chodí dlouhé procházky. Za 14dnů jde zase na operaci spojenou s chemoter. výplachem. Četla jsem vaše doporučení pro tuto diagnózu, má užívat všechny ty přípravky i po operaci a ve stejném množství? Např. to zavádění MO do konečníku...Také zvažuje, že by si po operaci udělala i nějakou detoxikační kůru (myslí řízenou např. Joalis), myslíte že je to dobrý nápad, nebo je vhodnější jen podporovat tu imunitu a nečistit? Moc děkuji za váš čas a radu, mějte se hezky, Irena

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele