Téma: Bakerova cysta, koleno 35Y173/72

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-10-13 05:37:49 ukázat v kontextu reset

Mazat VXK a masírovat MO+ celou nohu od lýtka, ale hlavně stehno směrem k srdci. Zvláště na ztuhlý bolící čtyřhlavý stehenní sval v křeči by byla vhodná MO+ masáž lahví od rumu s horkou (aby šla udržet v ruce) vodou směrem ke kyčli.
Postiženou partii udržovat v teple, neměla by prochladnout. Nepřetěžovat. Více si na toto téma řekneme případně osobně (Osobní poradna).

CK + AK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 1 polévková lžíce do 2-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C 1/3 čajové lžičky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně. Ke každé porci bych doporučil brát Q10P 1 tableta a Golden Yacca 2 tobolky.



Více viz obecné zpracování: Cysta pasivní, klidová, myom)


Janiss 2016-10-11 23:54:39 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
prosím vás o radu. Jsem sportovec věnující se už několik roků více sportů. Převážně se poslední dobou věnuji běhání, jízdy na kole a doplňkem už je tenis či florbal. Je mi 35 let, měřím 173cm, vážím 72kg a v klidu mám tepovku kolem 45.
Asi před půl rokem se mě poprvé projevila bakerova cysta.. Léčil jsem to rašelinovými obklady. Poté mě to netrápilo,až po větším zatížení. Přes léto jsem tomu nedal klid a teď když začala sezóna, mě to začalo více limitovat. Po jednom doporučení týden beru aescin teva,ale nezabírá to. Prý jsem tomu dal více než tělo dokázalo unésta teď nevím jak dál. Prosím, můžete mě poradit jak dál pokračovat. Moc děkuji, s pozdravem Ondřej

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele