Téma: Ekzém atopický, zhoršení po užívání doporučených přípravků 17X?/64

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-10-17 06:44:09 ukázat v kontextu reset

Tělo patrně poměrně dynamicky vylučuje odpadní látky uložené nejen v podkoží. Snížení až vysazení CK, LVK, 12K, JK zpomalí dynamiku čistění těla. Problém je v přidušené stresovosti studiem a množstvím vjemů s psyhovypětím, kdy játra nejsou bez kyslíku schopna korektně detoxikovat a odpady, které chutnají epidermálnímu stafylokokovi, jsou opět mikropotvoře v pokožce k dispozici. Zkuste CK nahradit GK a LVK, HK.
Vhodné by též bylo dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Na atopický ekzém se osvědčila mast RM-BS mazat vícekrát denně velmi jemnou vrstvu, aby kůže mohla i přes mast dýchat. K mytí doporučuji výhradně Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře a na praní také.



Více viz obecné zpracování: Ekzém atopický


I.D. 2016-10-16 19:49:44 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer, dcera 17 let, 64kg, studentka. Užívá 3xd 1lžičku CK, LVK,12K, JK, lžíci OOKH dle Vašeho doporučení a 1d před spaním 1/2lžičky NK a lžíci křemikogelu. Vše užívá od července. Nejprve přišlo zhoršení. Průběh byl takový, že měla oteklý a červený obličej, z očí vytékal hnis, měla též červený krk a dekolt. Po nějaké době se vše zklidnilo vydrželo to asi tři týdny, ale nyní má opět červené kruhy pod očima, pod nosem, na bradě a kůže na krku, v jamkách a v podpaží je opět červená. Zpočátku vytékala voda nyní je velmi suchá a loupe se. Směsi užívá nadále. Prosím o radu zda nezměnit podavané směsi.

Děkuji za odpověď
Hezký večer Ivana Dittrichová

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele