Téma: Zahlenění, tlak pod lícní kostí, zhnisané oči ráno 41X172/58

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-10-18 08:27:48 ukázat v kontextu reset

Je nanejvýš pravděpodobné, že základní chov mikrobů je v dutinách. Sám jsem před půlstoletím proražení dutin absolvoval. Byla to drasťárna na entou. Nicméně podvakrát ze mě vytékal takový hnůj, že jsem se divil, jestli tam zbyl nějaký prostor pro mozek. Ani s vám nedivím, že se vám k lékaři nechce. Trvale jsem se problému potom zbavil spaním s kulichem přes obličej a zprvu také výplachem byilinkami, které dělají složení nynějších dubovek.

Pokračovat denně v  prostříknutí krku Dubovkami z rozprašovače 4-8x denně. Stálo by za to i podívat se, zda není zánět v horním zubu.

Vhodné by bylo popíjet:
PK 2-3 čajové lžičky + GH 1 polévková lžíce (10 ml) do 1,5-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C 1/3 čajové lžičky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně. Také Letní čaj nebo Zimní čaj by pomohl.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.
Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.
Eukalyptová silice vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět dutin


Damster 2016-10-17 14:01:39 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím o radu... Žena, 41let, 172cm/58kg, sedavé zaměstnání. Asi před měsícem mi začala rýma (hleny žluté, zelené), bolely mě dutiny, šílený dusivý (postupně během dne hlenovitý) kašel, bolest v krku, zvýšená teplota. Tento stav trval asi 14 dní, byla jsem doma na nemocenské. U lékaře mi dělali CRP, zánět tam nebyl. Brala jsem Sinupret (14dní), ACC long (14dní), bioparox (8dnů), asi 5 dnů 2 x denně jsem si kapala dubovky do nosu (mírně zředěné). Čelní dutiny mě bolely asi jen 3 dny. Dělám si o té doby výplach nosu 1x denně solným roztokem (převařená voda + sůl). Rýmu už nemám, jen u výplachu jde mírně hlen (žlutý) a jsem pořád zahleněná v krku, nic mě nebolí, jen mám pořád lehce tlak v levé části obličeje pod lícní kostí (bolest to není). Můžou to být usazené dutiny? Na ORL mě zatím nikdo nedostane... Nevím, jestli to může s tím souviset, ale každé ráno mám zahnisané oči, během dne nic. prosím o radu, každý mě straší, že nic jiného nepomůže než píchání dutin... Děkuji moc Věra.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele