Téma: Trávící problémy, bolest v zádech pod žebry 28Y182/62 vysvětlení

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-10-23 14:58:08 ukázat v kontextu reset

Vzhledem k prozrazení diagnostických prvků předpokládám, že se jedná o poruchu inervace do svaloviny střev. To, co jste popsal je správně, ale zdá se, že se při sezení špatně pohybují střeva a při stresu vám nedává slinivka svůj sekret, takže potrava se netráví korektně, což způsobuje lokální nafukování střeva natráveninou a plyny s přiměřenou bolestivostí. Sliznice je asi tím poněkud opotřebení a špatně vstřebává podobně jako u celiakie. Městnající agresivní natrávenina v místě výchlipky zřejmě vytváří lokální zánět. To by chtělo difDg vyloučit Crohna.

Zkuste situaci vylepšit užíváním MO+ 3-4 lžičky mimo jídla 2-3x denně a zapíjet HK + REK. Místo OKH + AO si dejte jen OO. Ostatní je OK.



Váš email, co se týče nabídky zaměstnání, jsem od vás neobjevil. Bylo mi divné, že by se kolegyně neozvala.



Více viz obecné zpracování: Crohnova chorobaZánět obecně



 


mpaarltiicn 2016-10-21 13:05:23 ukázat v kontextu reset

Pane Nový, viz můj dotaz v poradně (http://www.dedekkorenar.cz/poradna/tema/5581.html). Děkuji za odpověď. Dotaz byl obecný z toho důvodu, že nemám dokonale zmáklou fyziologii lidského těla (kde který orgán leží apod., jsem vystudovaný chemik). Pouze mě zajímalo, jestli jste se ve své praxi nesetkal s něčím podobným. Tedy, že si klient stěžoval na bolest v daném místě a zjistili jste příčinu. Nechtěl jsem Vám přidělávat práci tím, že byste vypisoval seznam přípravků, které už delší dobu pravidelně užívám, konkrétně, po jídlech beru JK + 12K (1+1/2), s jídly OO-KH + AO (1/2+1/2), 2 měsíce jsem užíval mimo jídla HK + REK (2+1). Dělám novpoklony, ZLZ a válím se na zadbalonu. K tomu dýchám přes Sif6 a snažím se o ještěrčí dech. Jinými slovy, Vaše přípravky mám moc rád. Mám je dokonce tak rád a myslím si že je znám všechny velmi dobře, že když jste měl na stránkách nabídku práce do Vaší nové prodejny v Praze (kde jsem se přestěhoval za rodinou), tak jsem Vám (paní Kubíkové) poslal životopis. Ale bez odpovědi, místo již bylo pravděpodobně obsazeno a nabídku jste na stránkách měl stále. Ohledně toho, že mi schází prostá skromná radost do života máte pravdu, již přes 5 let se snažím zjistit, jak svůj problém odstranit, vyzkoušel jsem toho spoustu (doplňky, změna stravy, dělám si kurzy výživového poradenství apod.), ale bez úspěchu, tak jsem z toho mírně zkleslý. Nejde mi o život, ale některé problémy ho dokáží pořádně znepříjemnit. Jsem ještě mladý, tak se tyto věci musím naučit brát s nadhledem a více se přesto radovat ze života. Pokud byste chtěl svou odpověď upřesnit, přikládám informace (28 let, 62kg, 182cm, 60tep, muž, sedavé).

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele