Téma: Bolesti kolen a svalů 53Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-10-26 06:36:42 ukázat v kontextu reset

Jste poněkud křehký a s největší pravděpodobností vás trápí mikroprasklinky vazů a svalů následně po přetížení lokálně zánětlivých. To by měla zachytit citlivá termokamera.

Končetiny mazat VXK asi 2-3 minuty 1-2x denně směrem k srdci. Následně K1 2-4 minuty a pak 5-10 minut MO+ směrem k srdci a zateplit.
Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.
KK + CK 2+2 lžičky do 2-2,5 dcl vody + Golden Yacca 2 tobolky + Gelmodel 1 odměrka, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 4x denně.
JK + 12K 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, po jídle.
Na noc Sanogel 2-3 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1 lžička + B-komplex Forte 1 tableta.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět svalu, šlachy


Bugshunter 2016-10-25 17:30:21 ukázat v kontextu reset

Tak především se musím omluvit za předešlý příspěvek. Trochu jsem to z neznalosti odbyl. Je mi 53 let a ještě před 6 měsíci jsem byl aktivní sportovec. Mám za sebou cca 15 let bojových umění. Před šesti měsíci mne začalo bolet koleno a nějaký čas potom, asi měsíc pálit sval na vrchní straně stehna. Postupně se pálení přeneslo i na stejný stehenní sval na druhé noze, do podbříšku a hyždí. Oblast kolem pravého kolene je citlivá na studenou a teplou vodu. Koupání v bazénu nebo v teplé vodě vyvolávalo silné bolesti, které se šířily do stejných oblastí, ale mnohem silněji. Po podráždění se vždy po dvou dnech vše dostalo do snesitelného stavu. Mám za sebou všechna možná vyšetření včetně magnetické rezonance páteře v oblasti míchy a pravého kolene. Všechno negativní, jen lehké poškození češky a zkřížených vazů na pravé noze, ale nic vážného. Do doby před šesti měsíci jsem se živil jako soukromník a byl v neustálém stresu. Pak jsem nastoupil do zaměstnání, kde dělám vedoucího výroby v provozu, kde se pracuje se stavebním železem a pozinkovanými plechy. Většinu času prosedím. Psychicky nic závratně náročného. Osobní a rodinný život úplně v pohodě. Potíže se vždy 7 až 10 dní zlepšují a pak se zase na cca 2 dny velmi zhorší. Byl bych rád pokud by se vám podařilo mi něco poradit. Děkuji předem.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele