Téma: Játra - pocit slabosti a zablokování, borelióza zanedbaná s následky 32Y181/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-10-27 04:34:21 ukázat v kontextu reset

Podstata vašich potíží začíná v přidušení. Tělo nedostatkem kyslíku není schopno vypořádat se s Vaší ukázkovou snahou dát se do kondice.
Je to stejné jako když budete dávat do kamen to nejlepší dřevo, ale opomenete otevřít kamnům přísun vzduchu.
Stejně tak Vy pracně ladíte nejlepší potraviny, ale je nezbytné k nim nejlépe průběžně zajišťovat dostatečný přísun kyslíku.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Denně 4x se pohybem přimět dýchat: Novpoklony 5-10 + Předklon v bok 4-5x + ZLZ 2-3x. Začít na spodní četnosti a postupně zvyšovat.
Večer dynamickou procházkou obejít vesnici.

SK + LPK 4 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta + Golden Yacca 2 tobolky, pít mimo jídlo (30 min před, nebo 2h po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
OKH ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK + 12K 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, ideálně před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle.
Na noc Sanogel 1,5-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1-2 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.
Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.



Více viz obecné zpracování: Steatóza, ztukovatění jaterBorrelióza 


kakamil 2016-10-26 10:16:05 ukázat v kontextu reset

Zdravím vás.
32 let, 181 cm, 60 kg. Boreliozu jsem chytil již v 16ti letech, následovalo silné zanedbání nemoci a po několika letech spoustu příznaků, nejhorší ty neurologické a kardiologické.
Mezitím jsem si oddělal i játra (EBV, kouření, alkohol, špatná strava). Pořádnou léčbu jsem absolvoval až ve 24 letech, asi 9 měsíců dvojkombinace. Ještě předtím jsem bral několik měsíců sylimarin a dal si jaterní testy do normálu. Antibiotická léčba mi sice znatelně pomohla (hlavně na neuro příznaky, pocit probrání se z demence) ale játřům se to moc nelíbilo a tak jsem atb musel vysadit. Na jednu stranu jsem se cítil o poznání lépe a užíval jsem si to, na druhou stranu jsem byl hrozně fyzicky unavený a cítil jsem slabost v oblasti jater. Přestával jsem být čim dál tim více mobilní, pocit, že se na nohách dlouho neudržím, motání hlavy, pocity na omdlení. Již dávno nepiju žádný alkohol, nekouřím, snažím se jíst pro játra zdravě. Několik let jsem pil pravidelně měsíček lékařský, bral ostropestřec, chvíli i jaterník a nebo graviolu. Na játra vše pomáha, stejně tak například kustovnice. Ale když se snažím pravidelně stravovat a hodně jíst, tak mám pocit jakoby zablokovaných jater a že pak není prostor pít přes den jaterní čaje. Pak se po nich totiž necítím moc líp a pomůže mi obrovsky například 2-3 dny detox, pít jen vymačnaké citróny. Poté můžu vypít i obrovské množstvé jaterních vývarů a začínám se cítit jako vyměněný. Ale pak se zase dostavuje velký hlad a cítím, že játrům škodí hladovění a tak se snažím nastolit nějaký pravidelný režim, kdy budu pravidelně jíst a brát dostatek věcí na podporu jater, ale brzo nějak vycítím, že tělo po pár jídlech na ty játra nic moc nechce, pak mi to nepomáhá. Nevím jestli je problém ve špatné stravě, nebo že jím moc, ale když poté beru cokoliv na regeneraci jater a že cítím že je to třeba, protože když pravidelně nic neberu, tak cítím velkou slabost v oblasti jater, necitlivost v končetinách a zhoršení neurologických příznaků. Nevím proč mám stále pocit, že chce tělo furt detoxikovat, jakmile hodně jím a piju i ty čaje, tak se mi hůře dýchá a nepomáhá to vůbec tak jako po detoxikaci.
Je také pravda, že kdysi ty antibiotika chtělo brát ještě nějaký čas a mezitim se mi za pár let příznaky boreliozy asi vrátily. Ale nějak nevidím prostor pro přípravky na boreliozu, když mi dělá furt problém zkombinovat větší množství hepatologických přípravků a běžné stravy. Ocenil bych jakoukoliv radu na stravování, případně pravidelnou léčbu kterou by ti tělo snášelo.
Díky vám.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele